Cum a fost supranumită Andreea Marin „Zâna Surprizelor”: „Cine folosește această expresie e un om neîmplinit”

Cum a fost supranumită Andreea Marin "Zâna Surprizelor". Este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. A devenit cunoscută odată cu emisiunea "Surprize, surprize!", care a fost un real succes la acea vreme.

04 apr. 2023, 17:40
Cum a fost supranumită Andreea Marin „Zâna Surprizelor”: „Cine folosește această expresie e un om neîmplinit”

Cum a fost supranumită Andreea Marin „Zâna Surprizelor”. Vedeta și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu mulți ani de zile. Totuși, publicul  o cunoaște și după pseudonimul „Zâna Surprizelor”, care a dezvăluit de unde provine această denumire.

Citește și: Andreea Marin a fost suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoare. A crescut din senin. E greu de descris în cuvinte ce simţi până vine rezultatul”

Cum a fost supranumită Andreea Marin „Zâna Surprizelor”

Mi se pare foarte frumos și cred că trebuie apreciat faptul că oamenii mă văd ca pe un personaj pozitiv, care lasă în urma sa amintiri frumoase.

Ce poți să îți dorești mai mult de la munca ta în viață. Cine folosește peiorativ această expresie e un om neîmplinit și care nu a fost în stare el însuși să facă ceva bun și atunci îl critică pe celălalt. Pentru mine e atât de frumos că cineva, nici nu se știe cine, nu a fost o găselniță de marketing, cum se întâmplă lucrurile acum. Acum zeci de ani nu se întâmpla asta.

Pur simplu, cineva din publicul larg ce mă urmărea a spus vorba asta și a fost preluată. Pur și simplu oamenii au îmbrățișat această sintagmă și așa a devenit ca un al doilea nume pentru mine. Sunt onorată și caut în fiecare zi să nu dezamăgesc.”, a declarat Andreea Marin, potrivit Wowbiz.ro.

Andreea Marin a suferit de depresie severă

Andreea Marin a suferit de depresie severă. Din fericire, bruneta a depistat și conștientizat boala la timp, după ce a văzut cazul Mădălinei Manole pe micile ecrane. Fosta moderatoare de la Surprize, surprize a avut insomnii puternice și credea că nu este o mamă, o soție și o prietenă bună.

Și în ziua în care vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul și că nu poți s-o ții sub control, că ai lacrimi în ochi aparent fără motiv… Nu, cei din jurul tău te pot privi și pot crede că: ‘Doamne, are de toate și se plânge mereu! Ce-i cu asta?!’.

Ziua în care nu vei mai putea să dormi, vei simți că insomnia te cuprinde noapte de noapte, că nu mai poți să pui stăpânire pe sentimentele tale și că reverși nemulțumirile, toate aceste nemulțumiri ale tale, dar nu ca o excepție, că tuturor ni se mai întâmplă la nivel de excepție.

Devine o regulă să faci asta asupra celor chiar pe care îi iubești cel mai mult și care, la un moment dat, nu te mai pot înțelege că nu sunt specialiști, te iubesc, dar nu te înțeleg până la capăt. În momentul acela trebuie să înțelegi că nu e nicio rușine să mergi la un psiholog și, dacă el îți indică, să mergi la un psihiatru. Nu e nicio problemă!”, a explicat Andreea Marin.