Andreea Marin a vrut să își ia viața. Drama prin care a trecut prezentatoarea: „Aveam aceleași simptome ca Mădălina Manole”

Andreea Marin a vrut să își ia viața. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar viața ei este departe de a fi una perfectă. Vedeta a trecut prin momente extrem de grele, când fiica ei, Violeta, era doar un bebeluș.

23 ian. 2023, 16:33
Andreea Marin a vrut să își ia viața. Drama prin care a trecut prezentatoarea: „Aveam aceleași simptome ca Mădălina Manole”
Andreea Marin a vrut să își ia viața

Andreea Marin a vrut să își ia viața. Vedeta a recunoscut că a suferit de depresie și se gândea de multe ori să își pună capăt zilelor. Coincidența face că se confrunta cu aceste probleme chiar când a fost anunțată moartea Mădălinei Manole.

Citește și: Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care nu face nuntă cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a vrut să își ia viața

Nu mi-a fost ușor și mai ales în acea perioadă, că fusese anunțată moartea Mădălinei Manole. S-a creat o mare dezbatere la TV pe acest subiect, și m-am recunoscut atunci în simptomele de care vorbeau specialiștii acolo. Asta mi-a cam mișcat cumva încrederea mea în mine, eu crezând că cei din jur doar încearcă să mă facă să mă simt prost spunându-mi că ceva nu e în regulă cu mine și în momentul acela am mers la un specialist și am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei.

Avem insomnii, simțim o nefericire profundă deși nu avem motive să o simțim. Suntem mereu nemulțumiți de noi, de cei din jur, reproșăm mereu lucruri, acestea sunt semne. Atunci nu e atât de rău să deschidem o carte, să ne informăm, să apelăm la un specialist. E o boală perfidă, evoluează mai repede decât crezi și te poate duce într-un punct regretabil. Cum a fost cazul Mădălinei… în pragul sinuciderii.

Ea pare o soluție, deși nu e. Mi se pare o prostie, cum să îți iei viața pentru atâta lucru? Dar tu ești un univers închis în acel moment, și furtuna aceea interioară ți se pare că îi scapi pe ceilalți de o povară, povara care devii tu în momentul în care îți iei viața. Repet: acesta nu trebuie să fie un sfârșit, o decizie, se poate trăi atât de frumos și după o depresie.

Eu cred că sunt un exemplu. Ba da, și eu ajunsesem într-un stadiu avansat. Aveam astfel de gânduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebeluș. Am zis nu se poate, eu sunt un om responsabil, și poate că lucrurile acestea m-au făcut să mă văd într-o balanță echilibrată. Am avut nevoie de specialist și de medicație chiar un an”, a povestit Andreea Marin.