Cum a fost surprins Dan Bittman după ce Monica Odagiu, fosta lui iubită, a accidentat mortal un tânăr

Dan Bittman pare să nu fie deloc afectat de faptul că fosta lui iubită, Monica Odagiu, a accidentat mortal un bărbat.

14 apr. 2023, 10:58
Cum a fost surprins Dan Bittman după ce Monica Odagiu, fosta lui iubită, a accidentat mortal un tânăr
Cum a fost surprins Dan Bittman după accidentul Monicăi Odagiu

Actrița Monica Odagiu, fosta iubită a lui Dan Bittman, trece prin clipe teribile după ce a accidentat mortal un bărbat, în urmă cu numai câteva zile. Cântărețul pare să nu fie afectat de acest lucru, acesta find surprins alături de Tania Budi, vedetă cu care a și avut o relație în urmă cu mai mulți ani, la un restaurant de lux.

Dan Bittman nu este deloc afectat

Duminică, 9 aprilie, Monica Odagiu a accidentat mortal un tânăr, în timp ce se afla la volanul mașinii. Dan Bittman, fostul ei iubit, a fost surprins la un cunoscut restaurant din București, alături de Tania Budi, cea cu care a avut o relație, în urmă cu aproape două decenii.

Citește și: Monica Odagiu, faţă în faţă cu mama tânărului ucis în accident. Ce i-a mărturisit vedeta între patru ochi

Cei doi au luat masa la renumitul local Pescobar, alături de ei, la masă, s-a aflat și patronul restaurantului.

„Bittman, Tania, Pescobar al vostru se minunează cât de bun e calamarul ăsta, la ceas de după-amiază. Mamă!”, a scris patronul pe rețelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat, crezând că cei doi ar forma din nou un cuplu.

„Primăvara începe cu Tania”/ „Tania tot piesă a rămas”/ „Tania tot pe Dănuț îl iubește”/ „Dănuț, te-ai reîntors la prima iubire, Tania Budi?”, au spus câțiva dintre internauți.

Citește și: Cum a reacționat fosta parteneră a lui Dan Bittman când a aflat de relația artistului cu Monica Odagiu: „Nu e prima dată când i se aprind călcâiele pentru altcineva”

Totuși, nu este prima dată când Dan Bittman și Tania sunt surprinși împreună, după ce s-au despărțit. Cei doi au o relație foarte bună, chiar dacă au avut parte și de conflicte.

„Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viața mea. De la Tania Budi am învățat, în primul rând, că o dragoste poate să sfârșească și într-o prietenie.  A fost o dragoste cu năbădăi și cu scântei. Totuși, cred că ambii am avut multe de învățat din relația aceea. Ea a învățat că nu poate să mă țină pe loc. Eu am învățat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă. Asta înveți de la femei, inteligență”, declara Dan Bittman, în urmă cu ceva vreme, potrivit cancan.ro.