Cum a fost surprinsă Delia în compania surorii ei, Oana Matache, la festivalul Summer Well. S-a zvonit că relația dintre cele două nu mai este atât de bună

Delia a atras atenția la Summer Well, în cadrul unei petreceri, unde a fost acompaniată de Oana Matache și iubitul acesteia, Radu Siffredi.

14 aug. 2023, 08:53
Cum a fost surprinsă Delia în compania surorii ei, Oana Matache, la festivalul Summer Well. S-a zvonit că relația dintre cele două nu mai este atât de bună
Cum se înțeleg Delia și Oana Matache

Delia a fost surprinsă la festivalul Summer Well alături de sora ei, Oana Matache, după ce s-a zvonit că relația dintre ele nu mai este atât de bună, dar și de iubitul acesteia, Radu Siffredi.

Vineri seara, artista a găzduit o petrece cu DJ din cadrul festivalului, care a început pe 11 august și s-a terminat duminică, 13 august. Înainte de ajunge la petrecere, Delia s-a întâlnit cu Oana și Radu. În presă au apărut zvonuri că cele două surori nu se mai înțeleg la fel de bine ca înainte, dar acestea au spulberat speculațiile de-a lungul timpului.

Citește și: Cum o umilește Radu Siffredi pe Oana Matache. Sora Deliei a dezvăluit totul: „Mi-a zis că arăt ca…”

Delia l-a filmat pe Radu Siffredi și a postat imaginile pe Instagram, la secțiunea InstaStory. Cântăreața i-a admirat ținuta noului cumnat și l-a întrebat pe acesta ce poartă.

Citește și: Delia Matache, clipe de panică pe scenă la Untold 2023. „Am vrut să văd dacă rezist” FOTO

Radu Siffredi a spus că blugii i-a cumpărat cu 30 de lei de la un second-hand, tricoul alb tot de la second-hand, dar l-a stilizat după bunul plac, iar șapca o are din Brazilia. Mai apoi, Delia a filmat-o pe Oana Matache și a întrebat-o și pe ea cu ce e îmbrăcată, dar ea a fost mai rezervată. Sora Deliei a purtat o pereche de blugi foarte largi, la care a asortat un maiou.

Delia, despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi

Oana Matache a divorțat în urmă cu câteva luni de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț, iar în martie a recunoscut că are o relație cu Radu Siffredi. Relația lor a stârnit reacții neașteptate, iar mama ei, Gina Matache, nu a fost deloc de acord cu noul iubit al fiicei sale.

Delia a fost destul de rezervată din acest punct de vedere și a spus că nu se bagă în neînțelegerile apărute.

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre, că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?”, a declarat Delia la acea vreme, pentru cancan.ro.