Delia Matache, clipe de panică pe scenă la Untold 2023. „Am vrut să văd dacă rezist” FOTO

Delia Matache a trecut prin clipe de panică din cauza îmbrăcămintei din latex, care i-a cauzat probleme la Untold 2023. După recitalul ținut în fața fanilor, artista a mărturisit că s-a confruntat cu neplăceri teribile din cauza ținutei pe care a fost nevoită s-o poarte.

07 aug. 2023, 13:47
Delia Matache, clipe de panică pe scenă la Untold 2023. „Am vrut să văd dacă rezist” FOTO
Delia Matache, clipe de panică pe scenă la Untold 2023. "Am vrut să văd dacă rezist"

Delia Matache, clipe de panică pe scenă la Untold 2023. Artista a fost prezentă pe scenă şi i-a uimit pe fani cu apariția sa, dar a recunoscut că a suferit din cauza vestimentației și a căldurii de peste 30 de grade Celsius. Delia a postat pe Instagram o fotografie în care i se văd venele pe chip, povestindu-le fanilor experiența neplăcută prin care a trecut din cauza caniculei.

Citeşte şi: Record absolut la UNTOLD 2023. Peste 115.000 de fani au văzut cum Imagine Dragons a făcut istorie în România

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untold, la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex. Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat, mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a transmis Delia.

Cuteşte şi: UNTOLD 2023, aproape de un nou COLECTIV 2015! Scena a luat foc de la artificii la show-ul lui Alok VIDEO

Untold 2023 s-a încheiat cu un nou record de asistență, peste 110.000 de oameni la concertul trupei americane de pop-rock „Imagine Dragons”, dar și spaima din prima zi a festivalului, când un colţ al scenei a fost cuprins de flăcări din cauza unei defecțiuni la sistemul pirotehnic.