Cum a fost surprinsă Irina Tănase după despărţirea de Liviu Dragnea. Cine a însoţit-o la cumpărături FOTO

Irina Tănase pare afectată serios de despărţirea de Liviu Dragnea. Tânăra a ieşit în oraş, abătută şi încercănată, după ce fostul lider al PSD a plecat la casa lui de la Alexandria, județul Teleorman.

07 dec. 2021, 16:32

Cum a fost surprinsă Irina Tănase după despărţirea de Liviu Dragnea. Irina Tănase și Liviu Dragnea păreau un cuplu solid și fericit, chiar dacă logodnica fostului lider PSD ar fi suferit cumplit în anii în care iubitul ei a fost închis. Însă, în ultima vreme, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit și ar fi ajuns la un punct final!

Cum a fost surprinsă Irina Tănase după despărţirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a fost surprinsă de Cancan la un magazin dedicat doamnelor, în care se găsesc diferite rochii de ocazie, din zona Cașin. Tânăra i-a solicitat șoferului să cumpere niște covrigi! Apoi s-a întâlnit cu o prietenă. Irina Tănase apare încercănată, fără pic de strălucire și ușor abătută!

Cum şi-a sărbătorit Liviu Dragnea ziua de nume. Despărţirea de Irina Tănase l-a afectat foarte tare

Liviu Dragnea ar fi părăsit-o pe Irina Tănase. Și-a făcut bagajele și a lăsat-o în casa pe care ea a cumpărat-o, cât a fost el la închisoare, dar cu banii lui. Mai mult, i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele social media și, pur și simplu, nu ar mai vrea să audă de ea, din cauza unui fost iubit cu care aceasta ar fi păstrat legătura!

Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit din cauza geloziei! Primele declarații făcute de iubita fostului lider PSD

Codrin Ștefănescu, prieten apropiat al lui Liviu Dragnea, ar fi fost implicat în întreaga poveste. „Este unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit o sursă pentru Cancan. „În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic. Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a fost replica lui Codrin Ştefănescu.