Cum şi-a sărbătorit Liviu Dragnea ziua de nume. Despărţirea de Irina Tănase l-a afectat foarte tare

Cum şi-a sărbătorit Liviu Dragnea ziua de nume. Pe 6 decembrie, românii l-au sărbătorit pe Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor, al marinarilor, al brutarilor, iar politicianul poartă şi numele de Nicolae. Dacă în alţi ani, organiza mari petreceri, acum a petrecut singur şi trist.

07 dec. 2021, 08:30
Cum şi-a sărbătorit Liviu Dragnea ziua de nume. Despărţirea de Irina Tănase l-a afectat foarte tare

Cum şi-a sărbătorit Liviu Dragnea ziua de nume. După ce a aflat că iubita lui, Irina Tănase, l-ar fi înşelat cu fostul iubit, politicianul ar fi plecat din casa unde locuiau împreună, ba chiar şi din Bucureşti.

Cum şi-a sărbătorit Liviu Dragnea ziua de nume

S-a retras la casa pe care o are la Alexandria, pentru a-și îneca amarul.  De ziua lui, Liviu Dragnea ar fi refuzat să râdă. A renunțat la petrecerile de altădată, cu lăutari, cu grătare, la care fostul politician de rang înalt invita toată floarea PSD-ului, scrie Cancan.ro.

Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit zilele trecute din cauza geloziei, potrivit unor surse. Liviu Dragnea ar fi luat decizia, apoi și-ar fi luat o parte din bagaje și ar fi plecat.

Motivele ar fi faptul că Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea. Acest lucru ar fi fost păstrat secret până zilele trecute. Aceeași sursă Cancan spune că și Codrin Ștefănescu ar fi implicat în acest scandal. ”Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit o sursă apropiată politicianului.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu, despre ruptura relaţiei cu Liviu Dragnea: „A apărut când mi-am asumat ordonanţa 14”

Codrin Ştefănescu, despre despărţirea dintre Liviu Dragnea şi Irina

Codrin Ştefănescu a rupt tăcerea duminică, atunci când a făcut primele declaraţii despre despărţirea prietenului său de femeia care i-a fost aproape atunci când a fost încarcerat.

În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic.

Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni.

Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a spus președintele partidului Alianța Pentru Patrie.