Cum a fost ţepuit un şofer la benzinărie: „Vii la pompă să alimentezi şi uite….cică am băgat 300 de litri de aer. Furt pe faţă!”

Un şofer de camion a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a vrut să alimenteze dintr-o benzinărie din Dâmboviţa. În loc de motorină, acesta a primit doar aer de la pompă.

09 aug. 2022, 16:41
Cum a fost ţepuit un şofer la benzinărie: „Vii la pompă să alimentezi şi uite….cică am băgat 300 de litri de aer. Furt pe faţă!”

Cum a fost ţepuit un şofer la benzinărie. Bărbatul a arătat într-un live pe pagina de Facebook cum în loc de motorină a primit doar aer în rezervorul camionului.

Cum a fost ţepuit un şofer la benzinărie: „Ia uite la cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă”

Citeşte şi Protest adevărat la benzinărie. A alimentat de 3000 de lei şi a plecat fără să plătească

Incidentul s-a petrecut la o benzinărie din Găeşti. Şoferul le-a arătat tuturor prietenilor săi virtuali cum este furat pe faţă chiar la pompă.

„Hai să vă arăt cum se alimentează la pompe… funebre.    Ia uite la cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă, mânca-v-aş sufletul. Vii la pompă să alimentezi şi uite. Ia să vedem, înregistrează? Ia uitaţi… Ia ziceţi, băi fraţilor, veniţi şi alimentaţi. E bun, nu? Furt pe faţă! Cică am băgat 300 de litri… de aer. După ce că e 9 lei motorina, am primit aer”, a spus bărbatul în live-ul de pe Facebook.

Şoferul de camion spune că după minute în şir în care din pompă a ieşit doar aer, aparatul a înregistrat o cantitate de 403 litri.

În urma imaginilor apărute pe reţelele de socializare, poliţiştii din Dâmboviţa s-au autosesizat şi au anunţat că vor verifica cele petrecute.

Marţi, 9 august 2022, un litru de benzină se vinde în Bucureşti cu preţuri între 7.54 lei, la o staţie Petrom din zona Cotroceni, şi 7.72 lei la MOL în zona Dristor, potrivit peco-online.ro.

Preţul pentru litrul de motorină standard variază între 8.21 lei şi 8.35 lei.

Benzina premium se vinde marţi, 9 august, cu preţuri ce variază între 7.72 lei, la Lukoil, şi 8.35 lei la MOL.

Motorina superioară este mai scumpă. Un litru de motorină premium se vinde luni cu preţuri între 8.57 lei la Petrom şi 8.84 lei, în Bucureşti.

Citeşte şi Benzinărie amendată de CNCD pentru afișarea unui mesaj discriminatoriu: „Nu schimbați tampoanele în interior”