Protest adevărat la benzinărie. A alimentat de 3000 de lei şi a plecat fără să plătească

Poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, iar şoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

14 iun. 2022, 21:50
Protest adevărat la benzinărie. A alimentat de 3000 de lei şi a plecat fără să plătească
Preţ benzină şi motorină 27 mai 2022

Protest inedit la o benzinărie din Râmnicu Sărat! Un şofer a alimentat de 3.000 de lei şi a fugit fără să plătească. Angajatul benzinăriei a fost vigilent şi l-a observat pe şoferul autocisternei, care a părăsit staţia Peco fără să achite combustibilul.

Proteste benzinării: „De când s-a scumpit la Mol, folosesc doar Unisol. De când s-a scumpit benzina, n-am plătit gazul şi lumina”
„În seara de 10 iunie a.c , poliţiştii au fost sesizaţi de angajatul unei staţii PECO din municipiul Râmnicu Sărat cu privire la faptul că o persoană a alimentat la acea unitate şi a plecat fără să achite contravaloarea combustibilului. Contravaloarea cantităţii de combustibil a fost de aproximativ 2.700 de lei.

Poliţiştii au depistat în trafic ansamblul de vehicule, pe DN 2 E 85, iar cu ocazia cercetărilor efectuate a reieşit faptul că în seara respectivă şoferul unui camion de mare tonaj, în vârstă 48 de ani, s-ar fi deplasat cu autocisterna, ar fi alimentat şi ar fi părăsit staţia PECO fără să achite. Prejudiciul a fost astfel recuperat”, se arată într-un comunicat de presă.

Scandal uriaş în benzinării. FORT anunţă proteste masive şi cere plafonarea preţurilor la pompă

Mai mulți șoferi au protestat, ieri după-amiază, într-o benzinărie din Târgu Jiu. Aceștia au blocat pompele, nemulțumiți de prețul ridicat al carburanților.

Poliția și agenții de pază au intervenit pentru a stopa protestul pașnic al șoferilor care au imobilizat autoturismele în dreptul pompelor și spală parbrizele sau alte elemente ale mașinii. În plus, aceștia au claxonat îndelung.

Unii dintre șoferi au declarat că au alimentat de 90 de bani în semn de protest.

Șoferii din România, invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților.
Evenimentul intitulat „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!” a fost anunțat pe rețelele de socializare.

Până acum aproape 200.000 de persoane și-au anunțat participarea la protest. Evenimentul ar urma să aibă loc joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 12:00.

„E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele! Este imposibil și inadmisibil că într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă toată lumea și să stabilim ce și când vom face.

La 121$ pe baril este imposibil că prețul să depășească 9lei/litri ( unde jumătate din acești bani merg către stat) Noi facem ceva !”, este mesajul transmis de organizatori.