Cum a fost umilită Mihaela Buzărnescu de Federaţia Română de Tenis: „E bătrână! Ce performanţe mai poate să facă?!”

Mihaela Buzărnescu a produs vineri cea mai mare surpriză de la actuala ediţie a Roland Garros, eliminând favorita 4 a turneului şi favorita 1 a multor case de pariuri, Elina Svitolina.

02 iun. 2018, 06:30
Cum a fost umilită Mihaela Buzărnescu de Federaţia Română de Tenis: „E bătrână! Ce performanţe mai poate să facă?!”

După performanţa uriaşă a lui Miki, tatăl sportivei, care este implicit şi antrenorul său, Mihai Buzărnescu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO care este cea mai mare dezamăgire pe care a trăit-o în ţară, în afară de problemele de sănătate ale fiicei sale, dezvăluind un episod incredibil care a afectat-o enorm pe Mihaela: 

„Din păcate, nu am fost bine priviţi la Federaţia Română de Tenis… Era pe principiul Mihaela a fost ce-a fost (n.r. campioană europeană la junioare, campioană US Open în 2006), are o vârstă, nu mai urcă! Iar totul a culminat cu ce s-a întâmplat anul trecut la Openul de la Bucureşti, când am făcut cerere să primim un wildcard, dar am fost refuzaţi la noi acasă de maniera în care nu ni se mai răspundea la telefon nici din partea oamenilor care au zis Da, se rezolvă!”, spune Buzărnescu senior.

Interviul integral, de la paris, pe Fanatik.ro

Mihaela Buzărnescu a reușit rezultatul carierei, după ce a eliminat-o pe Elina Svitolina în turul al treilea a turneului de la Roland Garros. După ce a fost analizată de specialiști, performanța româncei nu a trecut neobservată nici de presa internațională.

Publicația The New York Times deschide articolul cu o apreciere care ține cont de vârsta Mihaelei, pe care o numește „doctor”, făcând totodată referire la studiile româncei: „Într-un sport care se joacă fără a ține cont de ceas, Mihaela Buzărnescu recuperează rapid timpul pierdut”.