Cum a început, de fapt, relația dintre Iulia Albu și Mike: „A fost ură la prima vedere, ceva reciproc”

Cum a început, de fapt, relația dintre Iulia Albu și Mike. După divorțul de Mihai Albu, vedeta a stat o perioadă singură, după care și-a refăcut viața alături de Mike, însă odată cu participarea la America Express au început să apară public împreună.

09 dec. 2023, 20:13
Cum a început, de fapt, relația dintre Iulia Albu și Mike: „A fost ură la prima vedere, ceva reciproc”
Cum a început, de fapt, relația dintre Iulia Albu și Mike

Cum a început, de fapt, relația dintre Iulia Albu și Mike. Cei doi au avut parte de numeroase tensiuni la America Express, iar fanii l-au criticat dur pe iubitul vedetei. După întoarcerea în țară, cei doi s-au despărțit, însă au decis să-și mai acorde o șansă. Mai mult, Iulia Albu și Mike au făcut terapie de cuplu.

Citește și: Scandal de proporții la „America Express”, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan! Cum a reacționat agenta FIFA: „Trebuie să te naști Anamaria Prodan ca să poți să câștigi”

Cum a început, de fapt, relația dintre Iulia Albu și Mike

Creatoarea de modă a mărturisit recent cum a început relația dintre ea și iubitul ei. Potrivit spuselor ei, nu s-au suportat deloc atunci când s-au cunoscut. „Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic‘, a povestit Iulia Albu, la un moment dat.

A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra. Ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Am alergat trei metri și a spus: Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi. Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală‘, a spus și Mike.

Iulia Albu a dezvăluit că la prima întâlnire cu Mike au avut o discuție aprinsă, dar prietena lor a reușit să calmeze situația. „A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: ‘Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem’. Și m-am gândit: OK”, a mai povestit Iulia Albu.