Cum a început relația dintre Lora și Ionuț Ghenu: „Nu este adevărat că am fost amanți”

Cum a început relația dintre Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, însă începutul nu a fost deloc ușor și asta pentru că au fost acuzați au fost că și-au trădat partenerii pe care îi aveau la momentul respectiv.

20 apr. 2023, 16:42
Cum a început relația dintre Lora și Ionuț Ghenu: „Nu este adevărat că am fost amanți”
Cum a început relația dintre Lora și Ionuț Ghenu

Cum a început relația dintre Lora și Ionuț Ghenu. Artista și-a refăcut viața alături de Ionuț Ghenu și este mai fericită ca oricând. Cei doi au planuri mărețe de viitor, însă nu au făcut marele pas până acum.

Citește și: Lora părăsește țara! Destinația de vis unde se va retrage cu iubitul ei: „Vreau să plec pentru 3-4 luni!”

Cum a început relația dintre Lora și Ionuț Ghenu

Ionuț Ghenu și Lora au avut parte de multe critici încă de la începutul relației lor de dragoste. S-a spus în lumea că artista i-a furat iubitul prietenei sale, Doinița Oancea, și a fost la început amanta actualului iubit Vizibil deranjată de zvonurile apărute, Lora a reacționat imediat, apoi Ionuț Ghenu a negat cu vehemență presupusul rol de amant.

Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți. Mi-a fost ciudă un pic, știi? Îți vine să te răzbuni un pic… când ești acuzat de lucruri înainte să le faci, hai să le faci și pe urmă să fie mai simplu, știi?”, a mărturisit celebra cântăreață.

Am avut momentele mele, de care nu sunt neapărat mândru. Acum am înțeles că asta e treaba și, da, mereu vor exista alții care vor crede că sunt mai potriviți, mai frumoși, mai deștepți… etc. Dacă e iubită și dorită, înseamnă că e un artist de succes și merită aprecierile. Eu sunt acolo lângă ea.”, a declarat logodnicul artistei.

Lora se mărită cu Ionuţ Ghenu

Chiar dacă au avut obstacole în drumul lor, artista şi iubitul ei au reuşit să treacă peste toate răutăţile şi perioadele dificile şi au hotărât să ducă relaţia la următorul nivel. Anunţul a fost făcut de Horia Brenciu, care a făcut o postare pe reţelele de socializare, fără prea multe detalii.

Juratul de la Masked Singer România a mărturisit că publicul va afla toate detaliile, luni, 4 aprilie, în podcastul său, „Lucruri simple”. „Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu, pe rețelele de socializare.