Lora părăsește țara! Destinația de vis unde se va retrage cu iubitul ei: „Vreau să plec pentru 3-4 luni!”

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au decis să părăsească țara și să plece în Bali, acolo unde au de gând să stea câteva luni. Cei doi au mai fost plecați pe insula indoneziană, în martie 2020, atunci când au rămas blocați cinci luni, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

28 dec. 2022, 14:09

Lora a mărturisit că ea și partenerul său de viață plănuiesc să plece în Bali pentru câteva luni.

La începutul pandemiei de COVID-19, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați timp de cinci luni pe insula exotică, iar acum au de gând să revină în Bali.

Citiți și: Lora și Ionuț Ghenu au făcut nunta în secret? Cum s-au dat cei doi de gol

Lora spune că în Bali „totul arată ca-n paradis”

„Prima dată mi-a fost frică. Frica de necunoscut e cea mai mare frică a mea, dar după aia mi-am dat seama că sunt mai curajoasă decât credeam și că uite ce fain e. Vreau să plec pentru 3-4 luni, mi se pare foarte sănătos să te desprinzi puțin și să te duci într-un mediu în care totul arată ca-n paradis”

, a mărturisit Lora, în luna noiembrie, atunci când a fost invitată în emisiune” La Măruță”, conform fanatik.ro

Deși au rămas izolați pe insulă, acolo unde plănuiau să stea două săptămâni, Lora spunea că în patru luni, a trăit cât alții în trei.

„În patru luni, am trăit cât alţii în 3 ani. Mă simt foarte bine, ne-am adaptat extraordinar, nu mai simţim disperarea aia să ne întoarcem acasă. Ne simţim super bine. Am treabă multă aici„, spunea artista.

De asemenea, Bali i-a oferit chiar și un loc unde poate să cânte, reușind astfel să se bucure în continuare de cea mai mare pasiune a ei, muzica.

Am cunoscut o super trupă care cânta coveruri într-un bar, aici, în Bali. Eram pe scuter când am auzit muzica şi când am văzut că este o scenă şi cântă cineva acolo, era să sar de pe scuter. Am zis – baby, baby, opreşte aici, muzică! Şi mă invită de fiecare dată când au muzica live pentru că am cântat acolo de drag”, povestea Lora, în urmă cu aproximativ trei ani.

Lora și Ionuț Ghenu, au declarat recent că își doresc ca nunta lor să fie una în secret, unde să fie prezenți doar cei apropiați lor.

„Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a declarat Lora pentru SpyNews.ro.

Citiți și: Lora a dezvăluit secretul care o ţine în formă fără dietă și sală la 40 de ani. „Mănânc orice!”