Cum a început relaţia Ginei Pistol cu Smiley: „Eram în public şi mă uitam aşa la tine…”

Gina Pistol şi Smiley au făcut dezvăluiri în premieră despre debutul relaţiei lor. Gina a fost prima care s-a îndrăgostit de artist cu mult timp înainte ca acesta s-o observe.

21 sept. 2021, 16:52
Cum a început relaţia Ginei Pistol cu Smiley: „Eram în public şi mă uitam aşa la tine…”

Gina Pistol şi Smiley, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc, au făcut câteva dezvăluri din intimitate în emisiunea de pe YouTube a artistului, ”8, 8 și ceva fix”.

Smiley a adus în discuție începuturile relației cu Gina, iar aceasta a dat din casă amănunte neştiute până acum.

Cum a început relaţia Ginei Pistol cu Smiley

Să zic când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut altfel. Că tu pentru mine erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că în urmă cu câţiva ani eram la un eveniment şi urma să cânţi tu. Eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur”, a povestit frumoasa vedetă de televiziune.

Citeste si Marcel Pavel, dărâmat de suferinţă. Artistul nu a reuşit să treacă peste moartea mamei lui: „Am sufletul terminat”

Erai pe scenă şi cântai „Love is for free” şi chiar mă uitam la tine aşa şi ziceam „Chiar e drăguţ băiatul ăsta”. Şi pe urmă tot te mai vedeam… Știi că veneam la „Vocea României”, sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine”, a mai spus Gina Pistol.

Vedeta a mai povestit şi experienţa pe  care a trăit-o în prima lună după ce a devenit mămică. Aceasta a mărturisit că nu simţea o conexiune cu copilul, cel puţin nu acel gen de conexiune despre care citise în cărţi, iar acest lucru a făcut-o să se întrebe ce este în neregulă cu ea.

Citeste si Bianca Rus, dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț. Motivul divorțului: „Mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent”