Marcel Pavel, dărâmat de suferinţă. Artistul nu a reuşit să treacă peste moartea mamei lui: „Am sufletul terminat”

Mama lui Marcel Pavel a plecat dintre noi cu şase săptămâni în urmă. Dar artistul nu a reuşit să accepte dispariţia celei mai dragi fiinţe din viaţa lui, astfel încât, chiar dacă a trecut o lună jumate, acesta este dărâmat de suferinţă.

21 sept. 2021, 16:29
Marcel Pavel, dărâmat de suferinţă. Artistul nu a reuşit să treacă peste moartea mamei lui: „Am sufletul terminat”

Marcel Pavel a avut o relație specială cu mama lui și din acest motiv moartea acesteia i-a produs o suferinţă cumplită. Şi acesta nu a fost singurul necaz cu care s-a confruntat cântăreţul în ultima perioadă. În vara anului trecut, acesta s-a infectat cu coronavirus şi a petrecut zile cumplite pe patul de spital, având o formă destul de gravă a bolii.

Marcel Pavel, dărâmat de suferinţă. Nu a putut trece peste moartea mamei

A fost o perioadă foarte urâtă pentru mine. Am trecut prin momente cumplite anul acesta, și anul trecut, dar anul acesta a fost groaznic. Încerc să-mi revin și sper să reușesc să trec cu bine. Am sufletul terminat”, a declarat artistul la Xtra Night Show.

Citeste si Rona Hartner a divorțat oficial. Cum a şocat-o fostul soţ chiar în faţa notarului

La începutul lui august, când mama sa (81 de ani) a murit, Marcel Pavel a postat un mesaj sfâșietor: “Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio…sau la revedere scumpă mamă!

La emisiunea moderată de Capatos, artistul a mărturisit că nu mai merge la sală, dar face eforturi să continue un stil de viață sănătos, preferând acum plimbările prin Herăstrău: „M-am lăsat de sală. Fac 5 km zilnic, după ora 19 sunt în parc tot timpul. (…) La mine e o problemă dacă nu am grijă”.

Citeste si Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică! Totul a plecat de la boala saxofonistului: „Am fost de trei ori în comă!”