ZIUA PĂCĂLELILOR. Cum a început tradiţia farselor de 1 aprilie

Publicat: Luni, 01 Aprilie 2019 10:47 // Actualizat: Luni, 01 Aprilie 2019 10:47 // Sursa: romaniatv.net

Pe 1 aprilie sunt făcute cele mai interesante glume între prieteni, colegi şi vecini. 

Ziua păcălelilor este printre cele mai interesante evenimente din an. Pe 1 aprilie se fac cele mai frumoase glume între colegi, vecini şi prieteni. Această tradiţie a început încă din XVI-lea când în Franţa s-a făcut trecerea de la calendarul Iulian la cel Gregorian. Înainte de a fi recunoscută ca ziua păcalelilor pe 1 aprilie erau înmânate cadouri simple între vecini, colegi şi prieteni, fiind în mare parte produse alimentare.

Odată cu trecerea timpului aceste cadouri s-au transformat în farse răspândite în toată lumea. Marile companii iau parte în fiecare an la aceast eveniment.

În 2018, google a venit cu o nouă aplicaţie ce poate şterge glumele considerate proaste din telefoanele utilizatorilor, grupând glumele bune. În fiecare an google creează false produse de 1 aprilie. În 2019 google a introdus o nouă aplicaţie  pe google maps în care  te poţi juca celebrul joc Snake. Reprezentanţa google din Olanda a introdus o nouă funcţie prin care utilizatorii pot purta anumite discuţii cu florile.

Tot în 2018 producătorul de jucării Lego a venit cu un nou produs, un nou aspirator ce poate colecta şi selecţiona în funcţie de culoare jucăriile respective. 

 

 

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
1 aprilie glume google Ziua Păcălelilor ZIUA PĂCĂLELILOR 2019
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 apr 20:46
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Cititorii Intreaba , Ascultatorii Raspund : Pentru a Ajunge la Politica Externa din Suedia , si asa mai Departe , trebuie de Citit mai Intai Dosarul de Securitate de la CNSAS , iar asa , se poate Intelege mai Bine , Intrebarile si Raspunsurile despre Culoarea Galben si Bleu ! Si Despre Politica Externa !
1
EUR
4.8375
RON
07 Aug
noapte 20 °
zi 37 °
Ultimele joburi adaugate
24 H