Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii

Medicii legişti au finalizat autopsia în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit vineri seara incendiat pe marginea Drumului Naţional 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din judeţul Giurgiu. Potrivit unor surse citate de România TV, femeia are între 20 - 30 ani, iar din primele informaţii legiştii au stabilit că a suferit un şoc hemoragic şi traumatic. Cu alte cuvinte, femeia era moartă când a fost incendiată într-o valiză. 

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 12:46
Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii

Legiştii din Giurgiu au stabilit că tânăra găsită moartă într-o valiză incendiată pe marginea DN 6 prezenta mai multe răni pe corp, tăieturi la nivelul capului. Femeiea cu vârstă cuprinsă între 20 şi 30 de ani a primit lovituri puternice în zona coastelor, motiv pentru care prezenta şi hemoragie internă.

Legiştii citaţi de România TV susţin că femeia a murit înainte să fie băgată în geamantan şi incendiată. 

Anchetatorii iau în calcul ca faţa să nu fie din judeţul Giurgiu.

 

Cadavrul unei femei legate cu sârmă, băgat într-o valiză şi incendiat

Cadavrul a fost găsit vineri seara de polițiștii din Ghimpați după un apel la 112. Un şofer de TIR a alertat autorităţile, precizând că pe DN 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a văzut un incendiu.

Echipele de intervenţie au descoperit cadavrul unei femei complet carbonizat. 

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, a anunţat IPJ Giurgiu.

Cadavrul a fost preluat de medicii legişti şi dus la IML Giurgiu pentru autopsie.


loading...
Partenerii noștri