Dan Negru a primit ameninţări în primul an în care nu a mai prezentat Revelionul la televizor: „Negrule, îți știu Mercedesul și îți tai toate cauciucurile, dacă mă laşi fără Revelion anul ăsta”

Dan Negru a petrecut Revelionul departe de România și de ochii telespectatorilor uimiți că acesta a renunțat la postura care l-a consacrat.

05 ian. 2023, 12:58
Dan Negru a primit ameninţări în primul an în care nu a mai prezentat Revelionul la televizor: „Negrule, îți știu Mercedesul și îți tai toate cauciucurile, dacă mă laşi fără Revelion anul ăsta”
Unde a petrecut Dan Negru de Revelion

Dan Negru a petrecut în noaptea dintre ani în India, țară pe care a mai vizitat-o și care l-a fascinat, potrivit postărilor pe care le-a făcut pe contul său de Instagram.

„67.000 de copii se nasc zilnic în India! Cam atât la noi în juma’ de an… Anul ăsta, India va depăși china și va deveni cea mai populată țară din lume cu peste 1,4 miliarde de oameni. ‘Pădurea’ asta de spermatozoizi sculptați în metal se află în fața celei mai mari maternități din capitala Indiei.

Pentru că fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu s-a săturat de oameni”, a scris Dan Negru în dreptul postării sale.

Citește și: Dan Negru, o nouă postare virală pe Internet. „Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moş Crăciun”

Dan Negru a primit amenințări după ce a anunțat că nu mai prezintă Revelionul

În timp ce unii internauți au glumit pe seama acestui subiect, alții și-au exprimat dezamăgirea, iar alții au trecut direct la amenințări.

„Negrule, îți știu Mercedesul și îți tai toate cauciucurile, dacă mă lași fără Revelion anul ăsta”, i-a transmis un utilizator.

Citește și: Tragedia care i-a unit pe Dan Negru și Florin Piersic: „Mă suna în fiecare dimineață la ora 9”

Ceilalți l-au rugat să se mai gândească la varianta de a renunța la revelionul care l-a făcut celebru.

„Încă nu m-am împăcat cu ideea că nu vei mai face Revelionul. De mică l-am făcut cu tine, îmi pare rău maxim”, ”Dă-mi Revelionul înapoi”, ”Eu cu cine naiba mai fac Revelionul? Te rog să te gândești și să îl faci înapoi cu noi”, ”Domnule Dan Negru, vă rog din sufletul meu să faceți Revelionul măcar anul ăsta. Nu distrugeți spiritul Revelionului. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, ”Bună seara, Dan Negru! Vă rugăm din tot sufletul să țineți Revelionul deoarece fără dumneavoastră nu există Revelion. Mii de persoane sunt dezamăgite, auzind ca nu veți mai face Revelionul, printre care sunt și eu. Vă rugăm foarte mult”, au mai spus internauții.