Dan Negru, o nouă postare virală pe Internet. „Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moş Crăciun”

Prezentatorul Dan Negru a transmis un mesaj românilor în Ajunul Crăciunului, susținând că toți copiii ar trebui să știe semnificația reală a acestei sărbători crştine.

25 dec. 2022, 15:28
Dan Negru, o nouă postare virală pe Internet. „Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moş Crăciun”

Mai exact, Dan Negru îi îndeamnă pe părinţi să le spună copiilor că sărbătoarea Crăciunului este una creştină, ziua în care se aniversează naşterea Domnului Iisus, şi să le spună acestora ce înseamnă Hristos pentru creştinătate.

”Spuneți-le copiilor ADEVĂRUL! Spuneți-le că Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moș Crăciun ci despre nașterea unui copil care atunci când a crescut a biruit lumea. Un copil care a împărțit timpul in două: înainte și după nașterea Lui. De la nașterea Lui încoace se numără anii! Au trecut 2022!

Spuneți-le că bebelușul născut acum e cel care mai târziu „va să vie cu slavă să judece viii si morții, a cărui împărăție nu va avea sfârșit…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru a fost consacrat drept „Regele audiențelor” în noaptea dintre ani, timp de două decenii și jumătate, datorită emisiunilor de Revelion pe care le-a realizat. Acum, prezentatorul își dorește să petreacă cât mai mult timp cu familia lui și, pentru că e un profesionist, știe că poate duce oricând în top emisiunile pe care le prezintă.

Citeşte şi: Feli, concert cu doar câţiva spectatori la Ploieşti. Efectul „Calafat” a lovit din nou! VIDEO

„Ca să te reinventezi uneori e nevoie să-ți tragi sufletul și știu bine asta pentru că am experimentat-o. Am plecat din Antenă refuzând să mai fac showul cu blonde, de exemplu. Sau alte showuri de tipul celor pe care le făceam acum 10-15 ani și am reinventat la Kanal show-urile smart, de cultură generală. Audiențele mari au fost publicate mereu în presă și am reușit să demonstrăm că publicul TV a evoluat, nu mai e cel de acum 10/20 de ani.

Așa va fi și cu Revelionul, va trebui să reinventăm programul ăsta dacă vrem ca el să mai existe în România. De asta am luat pauză, ca să-l pot reinventa așa cum am reinventat concursurile de cultură generală arătând că ele pot fi și lider de audiență pe o piața TV unde se credea că publicul vrea doar mizerii. Vom reinventa Revelionul, de asta aveam nevoie de pauză”, a declarat Dan Negru.

Citeşte şi: Cristi Borcea are grijă ca soţiei sale să nu-i lipsească nimic. Care este cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut Valentinei Pelinel