Cum a petrecut Oana Zăvoranu de ziua ei. „M-am făcut praf…”

Oana Zăvoranu şi-a petrecut ziua de nume şi a povestit cum a surprins-o soţul ei. Oana a primit un cadou de 1.500 de euro, şi s-a distrat de minune. Vedeta a mers în cluburi unde a băut mult, iar apoi cei doi au făcut un grătar în curte.

09 ian. 2018, 10:41
Cum a petrecut Oana Zăvoranu de ziua ei. „M-am făcut praf…”

Alex a avut grijă ca iubirea vieţii sale să aibă o zi perfectă, şi i-a cumpărat o pisică în valoare de 1.500 de euro, scrie click.ro. Oana a filmat-o şi a făcut-o deja celebră pe reţelele de socializare. Se ştie deja cât de mult iubeşte Oana pisicile, având deja mai mult de patru cărora le-a dat diverse nume.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a făcut marele anunţ: „Sunt pregătită să cresc un copil”

„Am copii de toate rasele: irlandezi, britanici, egipteni și ruși. Suntem o familie polivalentă. Ne-am gândit să nu ne depărtăm de casă și am făcut un grătărel la noi la țară. Vreau să spun că m-am cherchelit. M-am făcut praf. Voiam să merg la toate cluburile de fițe, dar m-a păcălit Alex că sunt închise. E greu cu băutura.

Noul meu pisoi este disperat după noi hăinuțe. Îl cheamă Amun. Are 2 luni și o săptămână și l-am primit de la soțul meu. Este altceva decât restul pisicuțelor”, a declarat Oana Zăvoranu în emisiunea „Agenția Vip”.

Oana şi-a împăiat recent, motanul mort în urmă cu mai bine de un an. Vedeta a vrut să aiba mereu pisica lângă ea şi nu a putut să se despartă de animalul care i-a fost alături de-a lungul a multor ani.