Cum a ajuns un bărbat CEL MAI BOGAT OM DIN LUME, din greşeală. Vezi ce voia să facă cu banii VIDEO

Publicat: Luni, 07 Octombrie 2013 10:00 // Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2013 13:22 // Sursa: romaniatv.net

Reggie Theus a rămas uimit când şi-a verificat contul bancar şi a descoperit că are o avere incredibilă. Suma depăşea 4 trilioane de dolari.

Pentru câteva ore, un bărbat din Texas a fost cel mai bogat om din lume. Norocul lui Reggie Theus s-a schimbat însă repede, când s-a descoperit că era vorba de o simplă greşeală bancară.

Citeşte şi : Cum să faci avere doar cu 1 leu

"Am fost cu adevărat surprins când m-am uitat în cont şi am văzut câţi bani erau acolo. N-am mai fost trilionar până acum, aşa că m-am gândit că sunt primul. Am intrat şi am ieşit de opt ori din cont ca să văd dacă suma era tot acolo. Şi era", a povestit bărbatul postului de televiziune KLTV.

Citeşte şi Forbes: Gordon Ramsay este cel mai bogat bucătar din lume

Deşi se îmbogăţise peste noapte, bărbatul s-a prezentat a doua zi, ca de obicei, la muncă. Clienţilor restaurantului în care munceşte nu le-a venit să creadă că tocmai fuseseră serviţi de cel mai bogat om în viaţă.

Deşi nici nu îşi scosese banii din cont, unii care au aflat că este cel mai bogat om de pe planetă, mai bogat decât cei mai bogaţi din Topul Forbes, unii începuseră deja să îi ceară bani cu împrumut.

Citeşte şi Cea mai bogată româncă trăieşte în Statele Unite

Până să apuce să dea bani împrumut, banca a corectat eroarea cauzată de o defecţiune în sistem. Dacă averea lui ar fi rămas intactă, bărbatul spune că ar fi folosit banii ca să plătească datoria Statelor Unite, care se ridică la aproximativ trei trilioane de dolari.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 nov 22:43
...mai bogat decât cei mai bogaţi din Topul Forbes, unii începuseră deja să îi ceară bani cu împrumut. Citeste mai mult pe RTV.NET
...
07 oct 11:01
Votează email 0 email
...mai bogat decât cei mai bogaţi din Topul Forbes, unii începuseră deja să îi ceară bani cu împrumut. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
07 oct 10:28
Votează email 0 email
...mai bogat decât cei mai bogaţi din Topul Forbes, unii începuseră deja să îi ceară bani cu împrumut. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
07 oct 10:05
...verificat contul bancar şi a descoperit că are o avere incredibilă. Suma depăşea 4 trilioane de dolari. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H