Cum a rămas un arădean fără bani şi card

Un arădean a rămas fără cardul bancar şi suma de 900 de lei, după ce a rugat, la un bancomat, un alt bărbat să îl ajute să scoată bani, pentru că nu ştia să folosească aparatul. Suspectul este cercetat pentru abuz de încredere.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 13:23
Cum a rămas un arădean fără bani şi card

Incidentul s-a petrecut în oraşul arădean Ineu, joi seară, când un bărbat de 44 de ani din comuna Bîrsa a mers la un bancomat pentru a-şi retrage de pe cardul bancar banii de salariu, potrivit Mediafax. Arădeanul nu a ştiut să folosească însă bancomatul şi i-a cerut ajutorul unui trecător, care a plecat însă cu banii, adică suma de 900 de lei extrasă, şi cu cardul bancar.

„În urma verificărilor s-a reuşit identificarea suspectului, în persoana lui B. Gabriel, de 21 de ani, din Pâncota. S-a stabilit că, profitând de faptul că S. Gheorghe l-a rugat să-i scoată salariul de pe card, întrucât el nu ştia să folosească bancomatul, suspectul a plecat cu suma de 900 de lei şi cardul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

Poliţiştii au reuşit să recupereze doar 800 de lei şi cardul, în timp ce suspectul este cercetat în libertate pentru abuz de încredere.