Cum a ratat Oana Zăvoranu întâlnirea de 100.000 de euro cu diavolul

Vrăjitoarele i-au cerut Oanei Zăvoranu în jur de 150.000 de euro pentru o „aurire a aurei” şi un ritual în numele diavolului. Întâlnirea cu diavolul s-a dovedit a fi o farsă mai mare decât aurirea aurei, astfel încât vedeta nu a mai plătit 99.000 de euro.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 09:28
Cum a ratat Oana Zăvoranu întâlnirea de 100.000 de euro cu diavolul

Potrivit memoriului întocmit de ex-procurorul Max Bălăşescu, convinsă că Mincă Rada (Melissa) îi poate „auri aura,” partea vătămată Oana Zăvoranu a girat cu o casă scumpă, lăsată moştenire de tatăl ei, pentru suma de 50.000 de euro, scrie ziarulring.ro. Suma a fost pusă într-o pungă şi a ajuns direct la Melissa. A doua zi, Oana a mers cu concubinul Melissei, Păun Ion, pentru a cumpăra 66 de galbeni de aur, cantitate de aur care a ajuns tot în mâinile vrăjitoarei. După ritualul de „aurire a aurei” Melissa nu i-a mai răspuns la telefon Oanei Zăvoranu, relaţia răcindu-se.

După ce s-a ales cu o aurire a aurei şi o răceală a relaţiei cu Melissa, în scenă a intrat vrăjitoarea Lider Roxana, zisă Vanesa. Aceasta i-a cerut Oanei Zăvoranu 99.000 de euro, în numele lui Gongoi (diavolul) pentru un ultim ritual. Însă, vedeta nu a mai dat banii când a descoperit că Gongoi nu este altul decât cumnatul Vanesei. „Mânca-ţi-aş, ai avut dreptate, sunt nişte nenorocite. Îţi dau totul înapoi, dar renunţă la aur”, i-a spus Gongoi Oanei Zăvoranu.