Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă: „A crezut că-l păcălesc, mi-a zis că e al lui Karmen”

Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă. Este copilul mijlociu al familiei şi chiar dacă are o carieră de succes, îşi formează şi o familie. Este pe cale să se căsătoreasă, iar în curând, va deveni pentru prima oară mămică.

06 feb. 2023, 21:41
Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă: „A crezut că-l păcălesc, mi-a zis că e al lui Karmen”
Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă

Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă. Modul în care și-a anunțat familia e un pic amuzant, însă pentru ea, la acea vreme, nu a fost deloc aşa. Şi asta pentru că părinţii ei nu au crezut-o, au susţinut că testul de sarcină este al surorii sale, Karmen.

Citeşte şi: Cum se simte Cati Simionescu după operaţia la cap. Adi Minune: „Trebuie să urmeze tratamentul timp de cinci ani”

Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui este gravidă

I-am zis mamei ‘Ține și tu testul ăsta’, la care ea ‘Ce?’ S-a uitat și a zis că o păcălesc, că e copilul lui Karmen. Ce sens avea să zică treaba asta, am rămas așa… Pe bune? Serios? Le-am jurat că e al meu. Nu m-au crezut din prima.

Ei sunt obișnuiți ca eu să fiu copilul ăla nebun, rebela familiei. Eu plec când vreau, vin când vreau, eu fac ce vreau. Fiind copilul mijlociu… Adi e cel mai răsfățat, pentru că e cel mai mic. Karmen e cea mai mare, înainte era ea prima, pe ea o ducem, ei îi facem. Acum ea e doamna familiei, copil, Sofi, primul nepot. Ei erau obișnuiți cu mine cu plecările, petrecerile, altceva.

Îți dai seama, când au văzut testul nu m-au crezut pe bune. Eram toți în aceeași casă. Eu așa am aflat, am avut pur și simplu o presimțire ciudată. Nu am văzut niciun fel de semn, nici fizic, nici pofte, nici greață, doar presimțirea.

Am fost, am luat testul și a fost să fie. Pur și simplu a fost o chestie de moment. Am văzut două linii, m-am înverzit, m-am îngălbenit. Toată familia mea era în casă când am aflat și a trebuit să le spun, nu am putut să țin secret„, a declarat Adriana Simionescu, pentru Wowbiz.ro.

Din fericire, Adriana are parte de o sarcină fără probleme.Bineînțeles că experimentează diverse stări, dar le faţă cu brio. „E bine, pentru că nu am avut stări de greață, nu am avut genul de sarcină toxică, nu mi-a fost rău. În rest, am stări. Sunt super conștientă și super împământată că e vorba despre o viață care crește în mine și parcă nu e normal să fie chiar totul bine, totul roz liniștit.

Până la urmă, dezvolți ceva înăuntrul tău și hormonii mei zboară peste tot, ți se schimbă mirosurile, gusturile, treci prin foarte multe schimbări și atunci e normal să ai stări ciudate.„, a mărturisit Adriana Simionescu.