Cum se simte Cati Simionescu după operaţia la cap. Adi Minune: „Trebuie să urmeze tratamentul timp de cinci ani”

În luna august, soția lui Adrian Minune a suferit o operația complicată la cap, care a avut loc la un spital din Turcia. De curând, Cati Simionescu a fost la primul control, iar veştile sunt dintre cele mai bune. Soţia manelistului pare că îşi revine spectaculos.

07 oct. 2021, 17:24
Cum se simte Cati Simionescu după operaţia la cap. Adi Minune: „Trebuie să urmeze tratamentul timp de cinci ani”

În urma unui accident vascular celebral, medicii i-au descoperit lui Cati un anevrism la cap. În această grea încercare, Cati Dimionescu la-a avut tot timpul alături pe soţul ei. Cântărețul de manele a dezvăluit că soția sa și-a revenit foarte bine după operație, dar trebuie să urmeze un tratament timp de cinci ani de zile.

S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a mărturisit manelistul, la „Xtra Night Show”.

Citeste si Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui. Ce cadou a primit de la soţia lui, Cati Simionescu

Cum se simte Cati Simionescu după operaţia la cap

Soția lui Adrian Minune a povestit, imediat după intervenţia chirurgicală, prin ce coșmar a trecut.

Am făcut tensiune 22.12, tensiune în somn. M-am trezit din somn cu ochiul stâng închis, lăsat, fața pe partea stângă lăsată, bărbia căzută, mâna stângă și piciorul amorțite. Eram cu fetița, Adriana, acasă. Am făcut un accident vascular. Am sunat imediat pe cineva și m-a dus la spital. Lumea a zis că am cancer, dar nu e adevărat. Eu în viața mea nu am făcut tensiune arterială. La un moment dat, am simțit o durere puternică în cap, am căzut în genunchi lângă pat. Dar durerile s-au ameliorat în timp. Am tot făcut investigații. N-au găsit nimic până la acest accident vascular”, a dezvăluit Cati, la “Teo Show”.

După externare, Cati Simionescu a trimis analizele în Turcia, la o clinică din Istanbul. A fost chemată de urgență să se opereze, după ce medicii de acolo i-au descoperit un anevrism cerebral.

Citeste si Oana Pellea, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Actriţa este vaccinată cu schema completă

Adrian Minune și Cati Simionescu s-au cunoscut pe vremea când artistul avea doar 13 ani. Acum, Adi și Cati Simionescu au 30 de ani de relație și trei copii, pe Karmen, Adriana și Adrian jr.