Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme: „Sunt asumată”

Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme. Artista a recunoscut în nenumărate rânduri că adoră să gătească, dar și să mănânce, motiv pentru care s-a îngrășat aproximativ zece kilograme.

10 feb. 2024, 20:45
Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme: „Sunt asumată”

Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani. Cântăreața a declarat că a început o dietă la un moment dat, motivată de una dintre surorile ei, însă nu a reușit să slăbească. În ultima vreme, fanii i-au spus că în curând o va ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme.

Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani

De-a lungul timpului, au existat multe voci care au spus că artista ar fi, de fapt, însărcinată. Amuzată de curiozitățile și criticile fanilor, Andra a mărturisit că s-a chinuit să slăbească, însă acum nu mai face, considerându-se o „grăsuță frumoasă”.

M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, sezonul 14.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, protagoniștii unui moment absolut penibil! Fanii au râs în hohote când au auzit-o pe artistă mieunând. ”Aici este pisicul meu”

Ce etnie are Andra, soția lui Cătălin Măruţă

Andra Măruță a atins performanța nu doar de a fi una dintre cele mai bune cântărețe din industria muzicală românească, ci și una dintre cele mai iubite artiste. A topit încă de la debutul carierei sale inimilor oamenilor care, în timp, au devenit curioși de cât mai multe aspecte legate de viața și trecutul Andrei, printre care și etnia pe care o are.

Moștenirea Andrei etnică și culturală este una extrem de bogată, artista fiind ea însăși cea care a recunoscut, invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, că provine din neam de români, maghiar și rromi.

„Andra: Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă.

Bobonete: Ai ceva?

Andra: Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă”, a spus Andra.