Cum a reacţionat Becali când a aflat că nu e lăsat să meargă la înmormântarea mătuşii sale

Gigi Becali ar fi fost foarte deranjat de faptul că nu i s-a îngăduit să părăsească penitenciarul pentru a asista la înmormântarea nătuşii sale. Potrivit avocatului său, Becali a afirmat că nu poate înţelege decizia autorităţilor.

RomaniaTV.net
13 iul. 2013, 08:11
Cum a reacţionat Becali când a aflat că nu e lăsat să meargă la înmormântarea mătuşii sale

„Domnule, am înţeles, la ziua mea de naştere nu am ieşit, dar, în ţara pentru care am făcut atâtea, să nu mă lase să mă duc la înmormantare…?”, a afirmat Gigi Becali, conform avocatului său, Pavel Abraham.

Mama lui Giovani şi Ioan Becali, verii finanţatorului Stelei Gigi Becali, a fost găsită moartă joi seara în piscina locuinţei sale din Pipera.

Conducerea Penitenciarului Jilava a respins vineri cererea pentru eliberarea provizorie din penitenciar a lui Gigi Becali. El ar fi vrut să participe la înmormântarea mătuşii sale, care va avea loc sâmbătă.
Cererea de învoire a lui Gigi Becalia fost analizată în regim de urgenţă de o comisie a Penitenciarului Jilava, însă ea a fost respinsă, ca urmare a faptului că persoana la a cărei înmormânare urma să asiste nu este o rudă de gradul I.


loading...