Cum a reacționat Constantin Enceanu la zvonurile că ar fi trăit cu Mîțu Stoian. „Nu mi-a arătat niciodată că ar avea altă orientare”

În ultima vreme au apărut tot felul de zvonuri legate de orientarea sexuală a lui Petrică Mîțu Stoian. Mulți au început să spună că regretatul artist ar fi trăit alături de Constantin Enceanu.

29 apr. 2022, 09:43
Cum a reacționat Constantin Enceanu la zvonurile că ar fi trăit cu Mîțu Stoian. „Nu mi-a arătat niciodată că ar avea altă orientare”

Constantin Enceanu, bunul prieten al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut o serie de dezvăluiri pe acest subiect și a vorbit și despre presupusele bătăi pe care regretatul artist le-ar fi încasat de la impresarul Gusman.

Interpretul de muzică populară, Constantin Enceanu, a explicat că întotdeauna între el și Petrică Mîțu Stoian a fost o prietenie frumoasă. El a mai spus. în cadrul unui interviu în emisiunea „La Măruță”, că artistul nu i-a dat niciodată de înțeles că ar fi avut alte orientări.

„Au fost situații în care mi-au auzit urechile lucruri care nu sunt atât de plăcute. M-a deranjat foarte mult atunci când au apărut în spațiul public acele vorbe că eu și Petre am fi împreună. Lucrul ăsta m-a iritat foarte mult. Dacă între noi era o relație de prietenie, nu poți să spui așa ceva.

Eu am stat cu Petre de atâtea ori împreună. Dar eu cu Petre nu mi-am permis niciodată să vorbesc despre lucrul ăsta. Cât de prieteni eram noi, n-am putut să-l întreb: ‘Bă, Petre, uite ce vorbește lumea… Petre niciodată nu mi-a dat de înțeles ca ar fi ceva. Mie niciodată acest om nu mi-a demonstrat că ar avea alte orientări. Ce a făcut cu viața lui privată, nu m-a interesat. Multe lucruri poate soția mea le-a discutat cu el și multe lucruri le știu de la soție. Mi s-a părut o tâmpenie să intru în viața lui intimă”, a declarat Constantin Enceanu în emisiunea „La Maruță”.

Citește și Constantin Enceanu, gest răscolitor în amintirea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat la mai bine de trei luni de la moartea artistului

De asemenea, printre zvonuri se numără și faptul că artistul ar fi fost bătut de impresarul său, Doru Gusman.

”Am fost mahnit cand am auzit acuze aduse atat familiei Gusman, cat si lui Petre. Ca Petre ar fi fost tinut cu forta acolo, sau ca dl prof Gusman il batea pe Petre. M-a durut enorm de mult lucrul asta. Cand stiu ca aceste zvonuri au iesit din gura unora care considera ca Petre i-a ajutat foarte mult. Mie mi-a zis sora lui Petre de aspectul asta, la inmormantare! Mi-a spus Mia cine i-a zis ca pe Petre il batea Gusman, nu vreau sa dau nume.”, a mai declarat Constantin Enceanu.

Citește și Constantin Enceanu a lansat o melodie tulburătoare în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: „A rămas pădurea mută, Petre al nostru nu mai cântă”

Citește și