Cum a reacționat Deea după ce iubita lui Dinu Maxer s-a pozat cu copiii lui: „A apărut în diferite situații de familie”

Cum a reacționat Deea după ce iubita lui Dinu Maxer s-a pozat cu copiii lui. După divorț, fiecare și-a refăcut viața alături de altcineva, iar partenerii foștior soți Maxer i-au cunoscut pe ambii copii. Ceea ce înseamnă că ambele relații sunt destul de serioase și nu se excludem să avem chiar două căsătorii.

14 sept. 2023, 15:01
Cum a reacționat Deea după ce iubita lui Dinu Maxer s-a pozat cu copiii lui: „A apărut în diferite situații de familie”
După divorț, Dinu și Deea Maxer și-au refăcut viața

Cum a reacționat Deea după ce iubita lui Dinu Maxer s-a pozat cu copiii lui. Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de Robert Drilea și se declară foarte fericită. Recent, aceasta a vorbit despre iubita fostului soț, Magdalena Chihaia.

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea, vacanță luxoasă în locul unde Dinu a dus-o pe noua lui iubită: „Senzații extreme”

Cum a reacționat Deea după ce iubita lui Dinu Maxer s-a pozat cu copiii lui

Magdalena Chihaia a postat pe Instagram câteva imagini cu cei doi copii lui Dinu Maxer, lucru care nu a deranjat-o deloc pe Deea, având în vedere că și iubitul ei, Robert, s-a pozat alături de micuții săi.

Iubitul meu, Robert, a apărut în diferite situații de familie din viața noastră de zi cu zi, alături de copiii mei. Așa că nu văd absolut nimic greșit în asta, atâta timp cât copiii mei au o relație frumoasă cu iubitul meu, respectiv cu iubita lui Dinu. Este absolut perfect!”, a declarat Deea Maxer pentru Cancan.ro.

Deea Maxer trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Robert Drilea. Cei doi sunt într-o relație de câteva luni și sunt foarte fericiți împreună.De asemenea, cântăreața nu exclus ca pe viitor să își unească destinele cu Robert.

Păi ce, vrei să mă cer singură?! Dar eu cred în iubire, căsătorie, cuplu veșnic, până la adânci bătrâneți. Încă am această credință. Nu știu dacă mă mărit. Dacă iubirea va fi la fel, cu patos, și voi fi cerută, s-ar putea să vă surprind și să accept.”, a mai spus Deea Maxer.