Deea Maxer și Robert Drilea, vacanță luxoasă în locul unde Dinu a dus-o pe noua lui iubită: „Senzații extreme”

Deea Maxer și noul ei iubit, Robert Drilea, au plecat în vacanță la mare depărtare de casă, în Dubai, unde Dinu a dus-o recent pe Magdalena.

26 aug. 2023, 15:44
Deea Maxer și Robert Drilea, vacanță luxoasă în locul unde Dinu a dus-o pe noua lui iubită: „Senzații extreme”
Deea Maxer și Robert Drilea, în vacanță în Dubai

Deea Maxer și Robert Drilea au plecat din țară și petrec ultimele zile de vară departe de casă. Cei doi au luat o pauză de la activitatea profesională și au mers într-o nouă vacanță, în Dubai. Se pare că nu au renunțat la senzațiile tari, având la îndemână activități care să le pună sângele în mișcare.

Cu zâmbetul până la urechi, înfrăgostiții s-au fotografiat în mediul online în ipostaze romantice din vacanță. Deea Maxer a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, alături de mesajul: „Senzații extreme”.

Citește și: Deea Maxer, o nouă lovitură pentru Dinu Maxer. Vedeta e pregătită să-l facă tată pe noul iubit

Internauții au fost impresionați de fericirea Deei, cei mai mulți admirând entuziasmul cu care își trăiește viața după divorț.

„Asta înseamnă să-ți trăiești viata!”, „Ăsta este rezultatul unui mariaj timpuriu!”, „Wow, cât de tareee și de faaain!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de vedetă.

Recent, Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, au mers împreună în același loc în care se află acum fosta sa soție cu actualul iubit. Cei doi s-au fotgrafiat în locurile în care au ajuns în Dubai.

„În Dubai a fost foarte relaxant, foarte ok din punct de vedere al noii zone în care mă îndrept, lumea salsa, lumea latino, și trebuie să recunosc că sunt extrem de încântat de perspective.

Am fost în Dubai cu Magdalena Chihaia fiindcă, așa cum spuneam acum câteva săptămâni, ea este profesoara mea de dans. 

Am extins puțin orizonturile acestei colaborări prin faptul că acum o să devenim brand ambasadori în România, ai unui festival ce se va desfășura anul viitor în Dubai”, a declarat Dinu Maxer.

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au confirmat că sunt împreună. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Pentru Dinu este a doua relație de la divorțul de Deea Maxer, după ce în trecut a fost și cu Ada, însă lucrurile nu au funcționat între ei și au decis să meargă pe drumuri separate.

Artistul își pune pe chip un zâmbet până la urechi de fiecare dată când apare în compania Magdalenei, semn că relația lor este cât se poate de autentică.