Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a murit: „A avut o regresie de vârstă. Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a vorbit pentru prima dată despre cum a reacționat fiica ei când a aflat că tatăl ei s-a stins din viață.

29 dec. 2022, 22:56
Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a murit: „A avut o regresie de vârstă. Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”

Vestea că artistul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani a surprins întreaga ţară. Artiştii cu care a colaborat, fanii, dar şi rudele l-au plâns.

„El cumva a crezut întotdeauna că eu sunt puternică și m-a văzut puternică. Nu zic că nu aș fi, dar în momentul de față, din păcate, nu prea înțeleg foarte bine cum sunt și nici nu știu foarte bine cum sunt. Trebuie, pentru că nu am altfel încotro, să mă reeduc și să mă reformez, adică eu cred că am și scris într-un articol că eu, în momentul de față, simt că trăiesc o viață care nu îmi aparține, nu o recunosc ca fiind a mea și simt că învăț să merg, să mă spăl, să mă trezesc, să mănânc”, a mărturisit soția lui Nosfe, într-un interviu pentru pentru Antena Stars.

La două luni de la tragedie, Mădălina a vorbit despre cum a reacționat fiica lor când a aflat că tatăl ei nu mai este. Iris, care înainte de Crăciun a împlinit 7 ani, a trecut printr-o perioadă extrem de grea.

„Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra, doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat”, a mărturisit soţia lui Nosfe.

Nosfe s-a stins din viață după ce a susținut un concert în fața fanilor la Romexpo. La un moment dat artistul a acuzat stări de rău și a părăsit scena, lâsându-i pe colegii lui de trupă să termine concertul. Chiar dacă ulterior s-a simțit bine și a plecat acasă, după câteva ore soția lui l-a găsit prăbușit în casă. Imediat aceasta a apelat numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns imediat medicii care nu au putut să mai facă nimic pentru regretatul artist.