Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Imaginil de la prima aniversare fără tatăl ei: „În toată tristețea și suferința mea”

Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Este prima zi de naștere a micuței fără tatăl ei, însă, soția regretatului artist a făcut să fie o zi de neuitat, atât pentru micuță, cât și pentru cei care au luat parte la petrecere.

19 dec. 2022, 15:00
Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Imaginil de la prima aniversare fără tatăl ei: „În toată tristețea și suferința mea”
Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani

Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Mădălina Crețan și fetița ei, Iris, au trecut prin momente grele în ultima vreme, dar iată că au reușit să găsească puterea și să treacă peste toate cu zâmbetul pe buze. Micuța a avut parte de o petrecere la care orice fetiță de vârsta ei visează. Mama ei a fost atentă la toate detaliile, așa că a organizat totul la un loc de joacă pentru copii, iar culoarea tematică a fost roz.

Citește și: Mădălina Crețan, confesiuni sfâșietoare după moartea lui Nosfe: ”Nu pot să dorm. E o traumă”

Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani

La petrecere a fost prezentă și o persoană care îi picta pe cei mici pe față. Fiica lui Nosfe a ales să își desenze floricele roz cu alb și albastru. Cu ocazia acestei zile, fetița Mădălinei Crețan a avut un tort cu un curcubeu. Micuța a împlinit ieri frumoasa vârstă de șapte ani.

Chiar dacă a trecut prin cele mai grele momente din viața ei, soția lui Nosfe își găsește mereu puterea, totul datorită fetiței lor, Iris. „În toată tristețea și suferința mea, găsesc totuși un locșor în suflet care se bucură că a descoperit sau redescoperit ce putere vindecătoare pot avea oamenii atunci când sunt oameni! Din dragostea noastră și din dragostea pentru el simt iubire și simt că pe alocuri că vindecă. 🙏❤️ #dragoste”, a postat de Mădălina Crețan pe Instagram.

Soția lui Nosfe nu poate trece peste moartea cântărețului

Soția lui Nosfe îi păstrează vie amintirea regretatului cântăreț. Perioada sărbătorilor de iarna este una în care ne gândim la familie și ne aducem aminte de toți cei dragi nouă. La fel se întâmplă și cu soția regretatului Nosfe care a reușit să demonstreze că iubirea pentru cântăreț este una imensă care nu va dispărea niciodată cu toate că soțul ei nu mai este printre noi.

Aceasta a postat câteva imagini în care apare alături de Nosfe și de fiica de pe vremea când cei trei erau de nedespărțit. Cu siguranță și acum sunt la fel și asta pentru că Mădălina îi păstrează vie amintirea celui care a fost Nosfe. Cu toate că în sufletul ei se dă o luptă grea, fanii au încurajat-o de fiecare dată să meargă mai departe de dragul fiicei lor.

Nosfe s-a stins din viață după ce a susținut un concert în fața fanilor la Romexpo. La un moment dat artistul a acuzat stări de rău și a părăsit scena, lâsându-i pe colegii lui de trupă să termine concertul. Chiar dacă ulterior s-a simțit bine și a plecat acasă, după câteva ore soția lui l-a găsit prăbușit în casă. Imediat aceasta a apelat numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns imediat medicii care nu au putut să mai facă nimic pentru regretatul artist.