Cum a reacţionat Maria Constantin când a descoperit că este înşelată: „I-aş fi putut ierta infidelitatea, dar nu i-am putut ierta faptul că nu şi-a recunoscut greşeala”

Interpreta Maria Constantin a făcut mărturisiri despre perioada în care a fost înşelată de partenerul de viaţă. Artista a recunoscut că i-ar fi dat o a doua şansă dacă acesta ar fi recunoscut că a înşelat-o.

15 sept. 2021, 15:01

Deşi ar fi putut trece peste infidelitatea bărbatului, Maria nu a putut trece peste minciună. Partenerul ei de viaţă de atunci nu a vrut nici în ruptul capului să recunoască faptul că a înşelat, deşi artista avea dovezi ale infidelităţii.

„Am aflat de pe Facebook pentru că am primit niște conversații, niște imagini. În primă fază nu mi s-a recunoscut, ulterior cu chiu cu vai mi s-a recunoscut că așa era, adică nu era o minciună și asta e. M-a deranjat foarte tare și nu am putut să trec nu peste faptul că am fost înșelată, ci peste faptul că am fost mințită”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Citeste si Imaginea modestiei! Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu duce o viaţă normală, deşi învârte milioane de euro. VIDEO

Cum şi-a cunoscut Maria Constantin actualul iubit

Fosta soţie a lui Marcel Toader este acum într-o relație cu Robert Stoica, iar în viitorul apropiat acesta îi va deveni soţ. Bărbatul are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș.

La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit”, a spus Maria Constantin.

Citeste si Mihaela Rădulescu, pretenţii uriaşe ca să accepte rolul de detectiv în show-ul „Masked Singer”: de la avion business class la… brânză în cabină


loading...