Imaginea modestiei! Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu duce o viaţă normală, deşi învârte milioane de euro. VIDEO

Andrei Ştefan Patriciu, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, duce o viață liniștită și aparent modestă, deși în conturi are averi estimate la milioane de euro.

15 sept. 2021, 14:00
Imaginea modestiei! Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu duce o viaţă normală, deşi învârte milioane de euro. VIDEO

Cel puţin asta arată imaginile surprinse de fotoreporterii EVZ, care-l înfăţişează pe bărbat trebăluind prin curtea casei. Este vorba chiar despre casa pe care Dinu Patriciu i-a lăsat-o moştenire şi din care surorile lui vitrege au vrut să-l evacueze. Ana și Maria Patriciu au pierdut, însă, procesul, așa că Andrei a rămas în casa pe care i-a lăsat-o moştenire miliardarul.

Citeste si Emma Răducanu, şanse mari să devină prima sportivă miliardară din lume. Cum ar putea tenismena de origine română să acceadă în „liga banilor”

În imaginile surprinse recent, Andrei Ştefan apare îmbrăcat în haine „de lucru”. Bărbatul tunde iarba din curte, apoi iese la stardă ţinând în mână o drujbă, după care tunde buruienile cu o foarfecă, pentru ca la final să grebleze ca un veritabil grădinar. La sfârșit, Andrei Patriciu face curățenie în curte, pune toate ustensilele folosite la locul lor, după care intră în casă.

În garajul unde își ține ustensilele pentru grădinărit se poate vedea o motocicletă Yamaha, estimată la aproximativ 20.000 de euro. Andrei Patriciu nu a ieşit niciodată în evidenţă cu bolizi de lux sau alt gen de extravaganţe.

Citeste si Bogaţii lumii investesc în nemurire. Jeff Bezos şi alţi miliardari au fost atraşi să bage bani în „repararea” corpurilor prin genetică

Andrei Ştefan, foarte iubit de tatăl vitreg

Pentru că Dinu Patriciu nu a avut un băiat, s-a ataşat foarte mult de Andrei Ştefan, băiatul din prima căsnicie a Danei Patriciu, ultima soție a miliardarului. Afaceristul şi-a dorit dintotdeauna un băiat pe lângă cele două fete ale sale. Mai mult decât atât, omul de afaceri i-a încredințat lui Andrei, în urmă cu câțiva ani, conducerea Adevărul Holding, acolo unde și-a cunoscut și soția, o blondă superbă.

Miliardarul a murit în 2014, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. De atunci, a început o adevărată dispută pentru averea acestuia între fetele dintr-o căsnicie anterioară a omului de afaceri și mama lui Andrei.