Cum a reacționat Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, când și-a văzut soțul pe internet. Mesaj emoționant pentru „regele manelelor”

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a fost la fel de șocată ca tot restul lumii atunci când a văzut că în spațiul public a apărut știrea falsă că "regele manelelor" a murit.

14 aug. 2022, 14:46
Cum a reacționat Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, când și-a văzut soțul pe internet. Mesaj emoționant pentru „regele manelelor”

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a fost la fel de șocată ca tot restul lumii atunci când a văzut că în spațiul public a apărut știrea falsă că „regele manelelor” a murit.

O ştire falsă lansată de ŞtirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului Florin Salam din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost preluată de mai multe siteuri din România, dar a fost dezminţită ulterior de familia acestuia și însuși de Florin Salam.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, Roxana Dobre a avut și ea o reacție la postarea manelistului. ”Te iubesc!” a fost mesajul emoționant al acesteia.

Soția manelistului a dat o declarație și în presă despre starea de sănătate a soțului său. ”Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a spus ea pentru Cancan.

Citește și Florin Salam, declarație video despre problemele sale de sănătate: „Luați în serios situația cu Covidul. Nu știi niciodată când poți să cazi”

Florin Salam s-a infectat cu coronavirus, în urmă cu câteva zile, și a fost dus la spital, după ce a acuzat probleme respiratorii. Artistul se află internat în unitatea spitalicească, unde primește tratament și e monitorizat în permanență de medici. După cum chiar el a declarat, starea lui de sănătate s-a ameliorat, iar în câteva zile urmează să fie externat.

Citește și „Regele trăiește!”. Show total în cluburile de lux din Capitală când s-a aflat că Florin Salam nu a murit. Focuri de artificii, petrecăreții au dansat pe muzica artistului

Vestea falsă că Florin Salam ar fi murit s-a răspândit foarte repede. Inclusiv petrecăreții din cluburile de fițe au aflat rapid ce s-a întâmplat.

Muzica lui Florin Salam a răsunat în cluburile de lux din Capitală, după ce vestea decesului cântărețului s-a dovedit a fi neadevărată. Tinerii din Nuba și Loft au lăsat muzica de club și petrecut pe muzica „regelui manelelor”.  În boxe au răsunat celebrele melodii ”Saint Tropez” și ”Zâna zânelor”, în timp ce pe ecranul principal din Nuba a fost afișat mesajul „Regele TRĂIEȘTE”. Oamenii și-au scos telefoanele mobile și au aprins blițurile.

Și cei din Loft au sărbătorit într-un mare fel. Au dansat și au cântat și au dat focuri de artificii în cinstea lui Florin Salam.