Florin Salam, declarație video despre problemele sale de sănătate: „Luați în serios situația cu Covidul. Nu știi niciodată când poți să cazi”

După știrea falsă lansată de ȘtirileProtv.ro, conform căreia Florin Salam ar fi murit, îndrăgitul manelist a postat un clip video pe Facebook în care vorbește despre problemele sale de sănătate.

13 aug. 2022, 22:38
Florin Salam, declarație video despre problemele sale de sănătate: „Luați în serios situația cu Covidul. Nu știi niciodată când poți să cazi”

Florin Salam a făcut un video de pe patul de spital pentru a-i liniști pe apropiații săi. Cântărețul a spus că a depășit momentul cel mai greu, după infectarea cu Covid, și le-a promis celor din familie că se va întoarce în doar câteva zile acasă.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.

Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă. Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația.

Dar ceea ce a urlat la tv și ce scrie în presă… nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care ați stat cu grijă pentru mine și pe care v-a deranjat știrea asta. Iar cei care ați dat știrea asta nu știu dacă ați câștigat ceva.

Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok și în câteva zile voi fi cum trebuie, îmi revin și merg și la cântările mele. Mergem mai departe. Vă pup și vă iubesc, vă rog frumos să stați liniștiți. Oricine poate să treacă printr-o situație de genul, trebuie să-l ajuți pe acel om să iasă din ea, nu să îl faci să cadă mai rău psihic. Vă pup și stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam”, a transmis manelistul în clipul său urcat pe Facebook.

Declarațiile lui Florin Salam, în vârstă de 42 de ani, vin la scurt timp după ce în presă a apărut informația falsă că manelistul a murit.

La scurt timp, fiica artistului, Betty, a intervenit și a negat această veste. „Oameni buni, după cum vedeți, eu sunt acasă, abia m-am trezit și m-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog să încetați cu asemenea postări. Nici nu am cuvinte. Acel om care a scris acel material este un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți în acea industrie. Nu am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales un om prea muncit. Tatăl meu este cel mai muncitor om din România. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie de puțin timp pentru noi ca să fim sănătoși. Eu îl am doar pe tatăl meu și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu, încetați cu aceste mesaje. Îmi faceți mie un mare rău și mai ales lui. Tu, cel care ai scris acel material, îți dai seama că ai panicat o țară întreagă? Nu te-ai gândit și tu la oameni, la senimente, nu te-ai gândit că poate vede cineva din familie, cum ar fi bunica mea? Putea să se întâmple orice cu bunica mea. Tatăl meu e puternic, o să vă rog să-i transmiteți doar gânduri frumoase și pozitive”, a spus fiica lui Salam.

Florin Salam s-a infectat cu coronavirus, în urmă cu câteva zile, și a fost dus la spital, după ce a acuzat probleme respiratorii. Artistul se află internat în unitatea spitalicească, unde primește tratament și e monitorizat în permanență de medici. După cum chiar el a declarat, starea lui de sănătate s-a ameliorat, iar în câteva zile urmează să fie externat.

Citește și Fake news ordinar marca StirilePROTV cu moartea lui Florin Salam! Cel mai urmărit post de televiziune din România a anuntat moartea manelistului inducând panică! Postul va fi acţionat în judecată de familia manelistului!

Citește și Betty, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea că manelistul a murit: „Tatăl meu e puternic, are nevoie de gânduri frumoase”