Cum a reacţionat tatăl unei faimoase cântăreţe de la noi când şi-a văzut fiica COMPLET GOALĂ în revistă

Xonia şi-a lăsat fanii cu gura căscată anul trecut, când a pozat pentru numărul din octombrie al celebrei reviste Playboy din România. Inevitabil, tatăl cântăreţei avea să observe revista pe tarabe. Văzându-şi fiica goală puşcă pe coperta, bărbatul a închis imediat ochii, nedorind nici în ruptul capului să răsfoiască celebra publicaţie.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 18:23
Cum a reacţionat tatăl unei faimoase cântăreţe de la noi când şi-a văzut fiica COMPLET GOALĂ în revistă

După ce a arătat tot în Playboy, unde a apărut goală, Xonia, cântăreaţă de origine română născută şi crescută în Australia, a vorbit şi despre momentul în care tatăl ei a văzut revista pe tarabe.

 

„Tatăl şi fratele meu nu au văzut pozele cu mine din revista pentru bărbaţi, tata a văzut doar coperta, cred că nu ar fi ok să se uite la tot pictorialul, ar fi foarte ciudat să mă vadă dezbracătă”, a declarat Xonia.

Cântăreaţa a ţinut să precizeze că, în momentul în care a fost ofertată de revistă iepuraşului cu papion, nu a spus „da” până nu a primit acceptul părinţilor.

„Părinţii m-au susţinut, a fost alegerea mea şi nu o regret. Nu am arătat mai mult de ce se vede în România la plajă. Dacă o să am un băiat sunt convinsă că nu o să se uite la pozele cu mine dezbrăcată. Nu a fost vorba de bani când am pozat, le-am făcut pur şi simplu pentru mine”, a mai spus Xonia, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Xonia, PERVERSĂ şi REA în noul VIDEOCLIP. Ascultă aici noul ei HIT, Ping Pong