Cum a reacţionat ultima soţie a lui Bogdan Drăghici după ce acesta s-a sinucis. Avocatul a fost căsătorit de două ori

Bogdan Drăghici, avocat şi preşedinte al Asociaţiei TATA, s-a sinucis, miercuri, în atentatul kamikaze de la Ambasada Rusiei. Acesta a fost căsătorit de două ori şi avea patru fete.

07 apr. 2022, 09:05
Cum a reacţionat ultima soţie a lui Bogdan Drăghici după ce acesta s-a sinucis. Avocatul a fost căsătorit de două ori
Cum a reacţionat ultima soţie a lui Bogdan Drăghici după acesta s-a sinucis

Cum a reacţionat ultima soţie a lui Bogdan Drăghici după ce acesta s-a sinucis. Fosta parteneră a lui Bogdan Drăghici nu a părut nici foarte afectată de moartea celui pe care l-a acuzat că i-a abuzat fetița.

Cum a reacţionat ultima soţie a lui Bogdan Drăghici după ce acesta s-a sinucis. Avocatul a fost căsătorit de două ori

„Am renunțat la numele Drăghici! Chiar n-am ce să discut despre el. Eu tocmai ce am venit de la serviciu, după schimbul trei. Sunt obosită și n-am ce să vorbesc despre el”, a spus cea care a fost a doua soţie a lui Bogdan Drăghici, de care a divorţat în 2019, pentru SpyNews.

Bărbatul a mai fost căsătorit cu o doctoriţă, de care a divorţat în 2008, pe care a acuzat-o că i-a răpit fiica și a dus-o în Republica Moldova, acesta fiind şi motivul pentru care a înfiinţat Asociaţia TATA.

Mesajul lui Bogdan Drăghici înainte de a provoca incidentul de la Ambasada Rusiei: „Și eu sunt ucrainean. Ar fi minunat să ne considerăm cu toții, până când se va sfârși definitiv războiul”

Bogdan Drăghici a fost condamnat, marţi, la 15 ani de închisoare, pentru abuzuri sexuale comise asupra unor minore, printre care și fiica sa, dar într-un alt dosar, în care a fost acuzat de propria fetiță de rele tratamente aplicate minorului, a fost scos basma curată de Parchet. Fetița a cerut redeschiderea dosarului, însă, în urmă cu doar câteva săptămâni, instanța a decis că procurorii au procedat corect când au clasat dosarul.

Legătura uitată dintre Traian Băsescu şi Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti

Bogdan Drăghici s-a urcat la volanul unei mașini și a intrat în gardul Ambasadei Rusiei. Mașina a luat foc, iar președintele TATA a murit pe loc. Incidentul a avut loc la doar o zi după ce Bogdan Drăghici a fost condamnat la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru fapte de viol, agresiune și rele tratamente aplicate unui minor.