Cum a reacționat un britanic după ce a gustat shaorma românească: „Nota 10/10. România, te iubesc!”

Un tânăr britanic a devenit viral după ce s-a filmat după ce a încercat pentru prima dată o shaorma românească.

29 aug. 2023, 10:34
Cum a reacționat un britanic după ce a gustat shaorma românească: „Nota 10/10. România, te iubesc!”
Cum a reacționat un britanic când a gustat o shaorma românească

Un britanic a fost surpins după ce a gustat pentru prima dată o shaorma românească. El a venit în România pentru a petrece timp cu prietena sa, originară din Cluj-Napoca. Una dintre marile sale dirințe a fost de a gusta celebra mâncare stradală românească.

După ce a scos shaormna din pungă, britanicul a fost uimit de dimensiunea generoasă a acesteia, renearcând că shaorma era aproape la fel de mare ca propriul lui cap, iar prețul plătit pentru preparat a fost chiar unul modest.

Citește și: ANPC a pus lacătul pe ușa shaormeriei lui Tzancă Uraganu, la nici un an de la inaugurare. Restaurantul a devenit adăpost pentru oamenii străzii

„Tocmai mi-am cumpărat prima mea shaorma din România, Cluj Napoca. Abia aștept să o gust”, a spus el cu entuziasm. „După cum miroase cu siguranță va fi bună”, a continuat britanicul.

Vorbind jumătate în engleză și jumătate în română, tânărul a spus: „După cum se spune în România, Poftă bună!”, înainte de a lua prima îmbucătură. Apoi, britanicul s-a înfruptat din shaorma delicioasă.

@5outhy My First Romanian Shaorma 🇷🇴🍽️ #românia #romania #shaorma #foryouromania #tiktokromania #pentrutine #fypromania #foryou #fyp #5outhy #food ♬ original sound – 5outhy

„Un lucru care îmi place extrem de mult la mâncarea românească, este faptul că poți simți gustul fiecărui ingredient distinct și totuși se îmbină perfect într-un ansamblu delicios. Români, te iubesc!”, 

a spus el cu zâmbetul pe față.

Impresionat de shaorma pe cate tocmai a gustat-o, a făcut un apel către posibili parteneri de afaceri români în Marea Britanie: „Dacă te uiți la acest clip, te aștept în Marea Britanie să facem o afacere, să producem o shaorma ca aceasta”.

Citește și: FOTO: „Doamne ferește!”. Cât a ajuns să coste o banală shaorma în București, 2023 | EXCLUSIV

Totodată, le-a transmis un mesaj special celor care au pregătit shaorma: „Pentru cel care a făcut această shaorma, te pup, să fii fericit. Această shaormă primește nota 10/10, este absolut delicioasă”.

Cu câteva zile înainte, bărbatul a gustat și o pizza din România, de care a fost foarte încântat. după prima mușcătura, a fost uimit de cât de delicioasă e: „Wow, de ce nu le fac atât de bune și în UK? Este uimitoare, simt atât de multe arome. Chiar și blatul este foarte bun”.