ANPC a pus lacătul pe ușa shaormeriei lui Tzancă Uraganu, la nici un an de la inaugurare. Restaurantul a devenit adăpost pentru oamenii străzii

La nici un an de când a fost inaugurată, shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă de inspectorii ANPC.

18 aug. 2023, 13:20
ANPC a pus lacătul pe ușa shaormeriei lui Tzancă Uraganu, la nici un an de la inaugurare. Restaurantul a devenit adăpost pentru oamenii străzii
Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă

În urmă cu mai puțin de un an, Tzancă Uraganu anunța că și-a deschis shaormerie și că are de gând să își extindă afacerea. În urma controalelor efectuate de inspectorii ANPC, shaormeria a fost închisă. Nu este prima dată când se întâmplă asta, dar lucrurile par să fie mult mai grave de această dată, iar locul nu mai arată deloc ca înainte.

Citește și: Tzancă Uraganu a redeschis shaormeria din București, după ce a fost închisă de ANPC: „Am avut mici probleme! La noi este curățenie exemplară!” VIDEO

Shaormeria lui Tzancă Uraganu din Ploiești a fost închisă definitiv, iar din vechea locație nu au mai rămas decât ruinele, unde oamenii străzii și-au făcut adăpost, potrivit gazetaph.ro. Mobila și echipamentele au fost deja luate, iar cei care au dormit acolo au lăsat dezastru în urma lor.

Nu este prima dată când shaormeria a fost închisă, asta pentru că la nici două luni de când a anunțat deschiderea, inspectorii ANPC au găsit nereguli și au decis ca ambele shaormerii să fie închise pentru o perioadă.

În luna februarie a acestui an, Tzancă Uraganu a anunțat că a închis shaormeria, în urma controalelor. La acea vreme, manelistul spunea că este încă la început de drum și că au existat câteva probleme minore, care pot fi rezolvate, și că își așteaptă cu drag clienții.

Citește și: VIDEO: Shaormeria manelistului Tzancă Uraganu a fost închisă. Autoritățile au descoperit nereguli grave

De altfel, artistul sublinia că identificarea problemelor nu înseamnă că sănătatea oamenilor care au vizitat locația a fost pusă în pericol și că face tot posibilul ca oamenii să fie mulțumiți.

„Shaormeria de la București și Ploiești, dar acolo pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile. Cea de la București trebuia închisă pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii. Problemele au fost următoarele. Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade. Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am luat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Am avut grafica greșită afară, o scară din bucătărie avea defecțiuni”, scria Tzancă Uraganu, la acea vreme, pe Facebook.