Cum a reușit Anamaria Prodan să îi fure inima lui Ronald Gavril. Sportivul a recunoscut totul cu sinceritate: „Știam destule despre ea”

După lungi căutări și perioade extrem de tumultoase, Anamaria Prodan a reușit să își găsească sufletul pereche. Impresara și-a găsit liniștea în brațele lui Ronald Gavril, un celebru pugilist.

08 feb. 2024, 11:11

Anamaria Prodan este mai îndrăgostită ca niciodată! Agenta FIFA și-a găsit dragostea în brațele lui Ronald Gavril, iar de curând cei doi au avut și prima apariție publică. Frumosul cuplu a fost prezent la avanpremiera filmului „Complotul Bonelor”, prima peliculă în care Anamaria Prodan a jucat. În cadrul evenimentului, Ronald Gavril a oferit un interviu pentru Ego, în care a dezvăluit cum a reușit impresara să îi fure inima. Acesta a mai explicat că Anamaria este exact genul de persoană pe care a dorit-o în viața lui.

Citește și: Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, dezminte zvonurile că ar fi milionară: „Am devenit vedetă, fără voia mea. Nu mai bag pe nimeni în seamă”

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea”, a spus Ronald Gavril, pentru Ego, despre lucrurile pe care le știa despre Anamaria Prodan.

„Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici”, a mai spus unul dintre cei mai buni pugiliști din lume.

În afară de relația lor romantică, Anamaria Prodan și Ronald Gavril plănuiesc să colaboreze și pe plan profesional, și au în vedere organizarea unei gale în România.

În cadrul reality show-ului ei, „Anamaria Prodan: Punct și de la capăt”, difuzat pe Antena Stars, Anamaria Prodan a adus la lumină aspecte din intimitatea căsniciei sale și dificultățile cu care s-au confruntat, oferind inclusiv detalii despre relația extraconjugală a soțului ei, Laurențiu Reghecampf, cu Corina Caciuc, care a dus la despărțirea lor. Reghecampf a ales să înceapă o nouă viață cu această femeie și au devenit părinți, așteptându-și acum al doilea copil.

Citește și: Surpriza pe care Bebeto i-o pregătește Anamariei Prodan în curând! Impresara sigur nu se așteaptă la așa ceva de la Reghe Jr.