Surpriza pe care Bebeto i-o pregătește Anamariei Prodan în curând! Impresara sigur nu se așteaptă la așa ceva de la Reghe Jr.

Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf îi pregătește mamei sale o surpriză de proporții. Celebra impresară va fi impresionată de ceea ce vrea Reghe Jr. să fac în viitor!

08 feb. 2024, 09:31
Surpriza pe care Bebeto i-o pregătește Anamariei Prodan în curând! Impresara sigur nu se așteaptă la așa ceva de la Reghe Jr.
Surpriza pe care Bebeto i-o pregătește Anamariei Prodan în curând! Impresara sigur nu se așteaptă la așa ceva de la Reghe Jr.

Bebe, fiul Anamariei Prodan, are aproape 16 ani, fiind un adolescent pregătit să își găsească drumul în viață. El a făcut dezvăluiri inedite la premiera filmului Complotul Bonelor, în care și joacă, menționând că are în plan să îi facă o surpriză mare mamei sale în curând.

Citește și: Anamaria Prodan, prima apariţie publică în România alături de noul ei iubit. Ce a spus Ronald Gavril despre impresară GALERIE FOTO

Surpriza pe care Bebeto i-o pregătește Anamariei Prodan în curând

Laurențiu Reghecampf jr., fiul celebrei Anamaria Prodan, a dezvăluit ce secrete ascunde de mama sa, fiind vorba despre o veste incomodă pentru orice mamă, mai cu seamă a unui băiat. Potrivit tânărului membru al familiei, el ar avea deja o iubită pe care ar urma să i-o prezinte celebrei sale mame mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine. Totuși, puștiul se teme puțin de reacția pe care Prodanca o va avea.

Da, mă mai uit după fete. Iar o fată mișto pentru mine trebuie să fie inteligentă. Nu contează neapărat cum arată, adică… Să arate și ea bine, dar contează mai mult cum e ea ca om. Să fie foarte respectuoasă, trebuie să fie inteligentă… Asta contează. Nu am prezentat până acum pe nimeni mamei. Dar o să o fac, cred. Probabil chiar curând, da! Nu mi-e foarte frică de reacția mamei. Sau poate (îi e puțin frică, n. red.), dar contează mult pentru mine. Adică contează (pentru ea, n. red.) cu cine sunt”, ne-a mărturisit Bebe, în exclusivitate pentru Fanatik.

Bebe nu a spus și despre ce fată este vorba, dacă este o colegă de școală sau chiar de filmări. În ceea ce o privește pe iubita lui din lungmetrajul în care a jucat, Reghe Jr. spune că s-au înțeles foarte bine, atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor.

Iubita mea din film este Anita și are 13 ani. Și, în film, suntem împreună de trei ani. Ne-am înțeles foarte bine și în afara filmărilor”, spune Bebeto.

Fiul Prodancăi recunoaște că a fost încântat de experiența sa ca actor și nici nu exclude ideea de a deveni un actor profesionist în viitor. Totuși, în momentul actual al vieții lui, preocuparea principală este tot fotbalul.

Filmul acesta îmi deschide noi oportunități. E bine să mă țin de fotbal, dar nu strică să am și alte variante. Mă bucur că m-au chemat acum și la echipa mare a clubului, joc ca mijlocaș central”, spune Laurențiu Reghecampf Jr.

Bebe este încântat și de cum s-a înțeles cu restul tinerilor la filmări, dar și de cum a interacționat cu actorul Cristi Iacob, cel care l-a ajutat foarte mult pe parcursul său artistic.

Pe platouri a fost foarte frumos, mai ales că a fost prima experiență de genul. Mi-a plăcut mult, chiar dacă nu a fost ușor. Și mi-au plăcut mult și oamenii de acolo, de la filmări. M-au primit frumos, m-au ajutat mult, a fost chimie. Domnul Cristi Iacob m-a ajutat enorm. Mai ales la cum să rețin scriptul, mai ales că nu știam anumite tehnici. Iar înainte de scenele în care trebuia să joc mă punea să repet. Și mă ajuta, repeta cu mine”, a mai spus fiul celebrei Anamaria Prodan.

Citește și: Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, dezminte zvonurile că ar fi milionară: „Am devenit vedetă, fără voia mea. Nu mai bag pe nimeni în seamă”