Cum a reușit Anamaria Prodan să slăbească patru kilograme în câteva zile. Ce dietă ține impresara. ”Fără gram de mâncare solidă. E pe sucuri și clismă”

Anamaria Prodan este un nume cunoscut și multe femei o admiră, mai ales pentru frumusețea ei. Vedeta are acum o siluetă de invidiat, însă face eforturi pentru aspectul ei perfect. Ce dietă ține impresara, află în articol.

21 ian. 2024, 10:03

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au decis să formeze un cuplu, iar acum nu se mai feresc, şi postează foarte des. Între cei doi este o diferenţă de 14 ani, însă pare că acest lucru nu-i afectează, fiind extrem de fericiţi împreună.

Anamaria Prodan a avut mereu o siluetă de invidiat, fapt pentru care a fost apreciată de multe femei, dar și invidiată.

Citește și Gigi Becali a pus-o la colţ pe Anamaria Prodan: „Nu merită! Nu a făcut nimic!”. Replică dură a impresarei: „Este un fariseu!”

Anamaria Prodan a avut mereu o siluetă de invidiat, fapt pentru care a fost apreciată de multe femei, dar și invidiată.

În prezent, vedeta, care în continuare e preocupată de aspectul ei, a slăbit 4 kilograme cu o cură pe care o urmează de două ori pe an.

Deși este implicată în mai multe afaceri, atât în țară, cât și în străinătate, Anamaria Prodan își face timp mai ales pentru copiii ei, Laurențiu, Sarah și Rebecca, dar și pentru ea, pentru îngrijirea ei.

”E pe sucuri și clisme”

Vedeta și-a dorit să arate perfect când apare în lumina reflectoarelor, de aceea de-a lungul timpului a ținut diferite diete și a făcut diverse proceduri.

De o vreme, mai precis, de două ori pe an, ea face o cură de detox. Timp de o săptămână bea doar sucuri verzi și face clisme. Așa a reușit acum să dea jos 4 kilograme într-o săptămână.

Adrian Pescariu, prietenul ei, a făcut dezvăluiri.

„Anamaria merge sistematic la cure de detox. Înainte mergea în Turcia. Acum de când s-a deschis clinica de la Brașov merge aici câte 7 zile la fiecare 6 luni. Anamaria are mare grijă de sănătatea ei. Fără gram de mâncare solidă.

Citește și Anamaria Prodan, gata să investească într-un club din străinătate: „Este foarte rentabil. Nu poţi compara cu România, sunt mult peste noi”

Numai apă, ceaiuri, sucuri verzi și terapii de curățare a colonului“, a declarat Pescariu pentru Click.