Cum a reușit Cătălin Bordea să dea uitării trecutul dureros. Ce soluții a găsit comediantul: ”Sunt scăpat de sub control. Abia aștept să mă îndrăgostesc”

Cătălin Bordea a participat aseară la avanpremieră VIP a filmului ”Kalus&Barosso”, peliculă în care joacă prietenii săi, Micutzu și Adrian Nicolae. Filmul prezintă povestea unei petreceri de burlaci cu multe întâmplări haioase. Ce s-a mai schimbat în viața comediantului, află în rândurile de mai jos.

10 ian. 2024, 08:46
Cum a reușit Cătălin Bordea să dea uitării trecutul dureros. Ce soluții a găsit comediantul: ”Sunt scăpat de sub control. Abia aștept să mă îndrăgostesc”

Bordea nu scapă de întrebări referitor la relația cu Livia, care i-a lăsat un gust amar comediantului. Toată lumea știe că Livia s-a despărțit de Cătălin Bordea, apoi s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului, mai precis, cu Spike.

Citește și Cătălin Bordea i-a iertat pe Livia și Spike la final de an: „Chiar le doresc să rămână împreună până la adânci bătrâneți”

Mai mult decât atât, Spike le-a fost cavaler de onoare la nuntă, însă asta nu l-a împiedicat pe artist să își urmeze inima și să fie cu femeia pe care o dorea.

Și nici Livia n-a stat prea multe pe gânduri, mai ales că în prezent, femeia nu se teme să se expună în public cu fostul prieten al lui Cătălin Bordea.

Chiar de curând, cei doi au fost văzuți într-un mall din București, acolo unde păreau că radiază de fericire și se plimbau ca doi îndrăgostiți, în timp ce se uitau în vitrinele magazinelor.

Cumpărăturile i-au alinat sufletul comediantului

Se pare că și pe Bordea l-au ajutat cumpărăturile, astfel că, după ce a rămas burlan, comediantul și-a cumpărat trei perechi de încălțări Balenciaga și două lanțuri de aur, mai ales că nu mai are o soție cu care să se consulte.

„Crăciunul a fost absolut fantastic, am alergat, am citit, am mâncat quinoa cu avocado și bucăți de pâine. Revelionul, m-am făcut mangă, pur și simplu n-am mai știut de mine, nici acum nu m-am trezit. Eu abia aștept să mă îndrăgostesc. Eu acum n-am noimă, fac ce vreau și nu e în regulă pentru un bărbat să facă asta. Mi-am cumpărat trei perechi de adidași, aceeași culoare, același brand”, a spus Bordea, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Te-ar putea interesa și Cătălin Bordea, dezvăluiri incendiare despre Olga Barcari! ”Este absolut minunată, orice bărbat ar fi norocos să fie cu ea”

Întrebat ce brand a ales, comediantul a răspuns:

„Balenciaga Triple S, nu m-am uitat. Am făcut chestia aia din reflex, să mă întorc, să întreb «băi, e în regulă?» și n-aveam pe cine să întreb. Sunt scăpat de sub control, pur și simplu. Mi-am luat două lanțuri de aur la fel, ce om normal la cap are două lanțuri de aur la fel?! Am luat primul lanț de aur, m-am întors să întreb «crezi că e OK?». Și nimic! Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”.