Cum a reușit Cristina Cioran să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii: „Ai șase mese pe zi, crede-mă, te saturi”

Cristina Cioran a născut o fetiță în luna iulie a anului trecut. A trecut prin momente grele, după naștere, fiindcă a născut-o prematur pe Ema, iar micuța s-a confruntat cu probleme de sănătate.

08 aug. 2022, 11:18
Cum a reușit Cristina Cioran să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii: „Ai șase mese pe zi, crede-mă, te saturi”

Micuța Ema a reușit să învingă problemele de sănătate, iar acum se simte foarte bine și are doi părinți fericiți și recunoscători. Cristina Cioran  se poate ocupa și de ea însăși acum, când știe că totul e sub control acasă. Vedeta e hotărâtă să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Deși a mărturisit că încă nu a ajuns la rezultatele dorite, proaspăta mămică este mulțumită de parcursul său și motivată să ajungă în cea mai bună formă.

Dieta pe care o ține Cristina Cioran în momentul de față a ajutat-o să piardă șapte kilograme și va continua cu ea până când va ajunge la greutatea dorită.

„Am dat jos 7 kg și sunt fericită! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las! Hai să vă spun cum am reușit. Doamna doctor mi-a povestit despre aceasta dieta și cum vă spuneam ca nu am avut prea multă grijă de mine în ultimul timp, s-a legat perfect! De ce am ales să merg pe aceasta dietă? Pentru că sunt puturoasă și nedisciplinată! Pentru că sunt mesele pregătite. Pentru că nu trebuie să cântăresc, scad, adun. Șunt leneșă și nu sunt sigura pe mine cu o halcă de carne în față.

Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei! Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai de ales din o grămada de sortimente de supe și băuturi dulci. Te ajută să nu îți fie foame. Te ajută să arzi kilogramele. Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi!’, a scris Cristina Cioran pe Social Media.u

Cristina Cioran a recunoscut, într-un interviu acordat recent, că e pregătită să aducă pe lume și cel de-al doilea copil.

„Noel o cunoaşte şi o iubeşte foarte mult. Dacă ar fi să vină, să vină oricând! (n.r. un alt copil) Noi ne-am dorit fetiţă şi am ştiut că va fi fetiţă! Era clar, nu ştiu de ce. Are grijă de ea. E foarte prezent şi iubăreţ de felul lui. Când el se joacă pe playstation, se uită şi Ema la el  Ne-am dorit să fim părinţi relaxaţi şi, cumva, ne-a ieşit. Nu intrăm uşor în panică, dar şi când intrăm…’, a declarat Cristina Cioran, potrivit okmagazine.ro.

Citește și Cristina Cioran dezvăluie experienţa traumatizantă a naşterii micuţei Ema: „A fost o perioadă foarte urâtă. Când m-a luat salvarea, Alex a crezut că am murit…”

Citește și Cristina Cioran a ajuns cu fetiţa la spital. Ce afecţiune i-au găsit medicii: „Nu putea să respire”