Cum a reușit Cristina Spătar să slăbească 17 kilograme. Dieta genială care îți permite să mânânci orice: „Am ajuns la greutatea iniţială”

Cristina Spătar arată senzațional la cei 50 de ani ai săi. Vedeta a dezvăluit care este secretul corpului său de zeiță și cum a reușit să slăbească 17 kilograme după cea de a doua sarcină.

12 dec. 2022, 15:46
Cum a reușit Cristina Spătar să slăbească 17 kilograme. Dieta genială care îți permite să mânânci orice: „Am ajuns la greutatea iniţială”
Cristina Spătar

Cum a reușit Cristina Spătar să slăbească 17 kilograme. Artista a recunoscut că de-a lungul timpului, nu i-a fost deloc ușor să își mențină corpul de zeiță, mai ales că a trecut și prin două sarcini, însă determinarea de care a dat dovadă i-au adus rezultatele dorite.

Citește și Cristina Spătar se mărită din nou. Cum arată bărbatul care a cerut-o de soție: „Am spus DA”

Cum a reușit Cristina Spătar să slăbească 17 kilograme

Cristina Spătar a mărturisit că cel mai greu i-a fost să slăbească, după ce l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil. Cântăreața a spus că imediat după naștere a urmat cu sfințenie o dietă minune care a ajutat-o să dea jos 17 kilograme.

„Am mers pe un regim disociat mai permisiv, care te lasă să mai adaugi lângă brânză o roșie sau un ardei. A dat rezultat, iar acum am ajuns la 55 de kg, greutatea inițială”, a spus Cristina Spătar în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Vedeta a fost extrem de bucuroasă de reușita sa și generoasă din fire, a ținut să le împărtășească secretul și fanilor săi de pe Facebook.

Ea a mărturisit că dieta pe care a ținut-o cu strictețe a inclus carne, lactate, fructe, însă a menționat că ele trebuie consumate în zile diferite.

„1. Carne

Dimineaţa: 3 felii de şuncă Praga sau ruladă de pui cu 1 ardei gras

Prânz: piept de pui la grătar sau un file de peşte cu 2 căţei usturoi crud

Cina (ora 18:00): 150-200 gr. viţel fiert cu puţin hrean

2. Lactate

Dimineaţa: un iaurt mare

Prânz: telemea de vacă, o roşie şi un iaurt natural mic

Seara: telemea de vacă sau mozarella cu o roşie

3. Ouă

Dimineaţa: 8 ouă fierte de prepeliţă cu un castravete

Prânz: omletă din 2 ouă (cu 2 picături de ulei de măsline) şi 1 ardei gras

Cina: 2 ouă fierte şi 1 castravete

4. Legume şi fructe

Dimineaţa: 1 kiwi, 1 grapefruit, o pară, o felie ananas

Prânz: o salată cu roşii, castraveţi, ardei gras, ceapă şi o lingură de ulei de măsline

Cina: salată cu ţelină, morcovi şi o lingură de ulei de măsline

Trebuie să vă spun că în fiecare dimineaţă, înainte de a mânca, beam un pahar mare de apă plată cu lămâie, la fel şi seara după cină, iar în timpul zilei trebuia să consum doi litri de apă.

La aceasta dietă se adaugă o oră (45 de min) de sport, mai exact, alergat pe bandă”, a scris Cristina Spătar, pe Facebook.

Citește și Cristina Spătar, operată de urgență: „Durerile erau foarte mari!”. Diagnistic teribil al medicilor