Cum a reușit Emilia Ghinescu să ajungă la 45 de kilograme. De ce și-a dorit artista să slăbească atât de mult: „Toată viața am ținut dietă”

Emilia Ghinescu a reușit să slăbească considerabil, iar acum cântărește numai 45 de kilograme, lucru de care este foarte mândră.

05 iun. 2023, 13:49
Cum a reușit Emilia Ghinescu să ajungă la 45 de kilograme. De ce și-a dorit artista să slăbească atât de mult: „Toată viața am ținut dietă”
Cum a reușit Emilia Ghinescu să slăbească

Emilia Ghinescu a vorbit despre motivul pentru care și-a dorit să slăbească atât de mult, după ce a ajuns să cântărească 45 de kilograme. Artista este de nerecunoscut, după ce a reușit să dea jos surplus de grăsime nedorită.

Aceasta a explicat cum a reușit să ajungă la această greutate și cum poate să se mențină mereu în formă.

„Eu așa mi-am găsit metoda prin care am putut să slăbesc. Eu am slăbit de la 58 de kilograme, inițial, cât am avut, la 50 de kilograme, după aceea de la 50 am scăzut la 48 și după aceea de la 48 la 45 de kilograme. La mine s-a întâmplat lucrul ăsta pentru că pe parcursul timpului, mâncând doar cantități foarte mici și destul de rar, stomacul s-a micșorat.

Este pe principiul operației bariatrice, adică, cu cât mănânci mai puțin cu atât ai mânca și mai puțin și se micșorează stomacul, pentru că nu mai simte nevoia să mănânce atât de mult”, a declarat Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

Citește și: Emilia Ghinescu se mărită după 13 ani de relaţie. Când va avea loc marele eveniment: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui”

Vedeya a dezvăluit că s-a înfometat, dar acum este mulțumită de greutatea ei, pentru că este și o persoană mică de statură.

„Eu nu mai pot să mănânc acum, adică, dacă înainte mă săturam cu un meniu de la fast-food și mai mâncam și ceva dulce, acum mă satur cu un toast. Toată viața am ținut dietă, am fot într-o continuă dietă. Reușeam să slăbesc până la 56-54 de kilograme, uneori 52 și eram foarte mândră de mine. Pot spune că m-am înfometat, da! Este greutatea pe care mi-am dorit-o, pentru că eu sunt scundă”, a adăugat Emilia Ghinescu.

Citește și: Emilia Ghinescu, apariţie uluitoare după un antrenament intens la sală. Cum arată artista la vârsta de 44 de ani FOTO

Cu toate astea, iubitul interpretei își dorește ca ea să se mai îngrașe, pentru că este îngrijorat că are prea puține kilograme la această vârstă.

„Partenerul meu spune că sunt foarte slabă. Se uită la mine și se minunează. Îmi zice că sunt extrem de slabă și îmi spune că vrea să mă mai îngraș, pentru că nu este normal să fiu așa la 45 de ani”, a mai spus ea.