Cum a reuşit Minodora să slăbească 40 de kilograme: „Mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă”

Cum a reuşit Minodora să slăbească 40 de kilograme. Artista a dezvăluit recent că a ajuns la greutatea dorită şi anume 60 de kilograme. După ce şi-a operat stomacul, vedeta se întreţine cu sport şi masaj, pentru a îndepărta surplusul de piele.

14 apr. 2022, 08:44
Cum a reuşit Minodora să slăbească 40 de kilograme: „Mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă”
Cum a reuşit Minodora să slăbească 40 de kilograme

Cum a reuşit Minodora să slăbească 40 de kilograme. Chiar dacă operaţia de stomac nu a fost una uşoară, a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Acum, nu se mai abţine de la niciun aliment, însă ţine cont de cantitate, pentru a fi sigură de faptul că nu se va îngrășa din nou. Vedeta a mai dezvăluit faptul că folosește constant picături care îi taie pofta de mâncare.

Citeşte şi: Minodora, hărţuită sexual de Tavi Colen. Fostul coleg de trupă, Alin Oprea, a confirmat: „Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez”

Cum a reuşit Minodora să slăbească 40 de kilograme

În 2017 am făcut operația de stomac. Am slăbit cu operația 15 kg și după un an și jumătate m-am îngrășat opt/nouă kg. Toate doamnele și domnișoarele mă întreabă cum am slăbit. Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu pentru că eu am dat foarte multe kg jos, de la 100 de kg sunt la 62 acum, merg spre 60 de kg.

Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași.

Vreau să le povestesc fetelor că eu mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și cu pâine, pentru că îmi place, eu sunt bănățeancă. Mănânc absolut orice, inclusiv dulce, dar cantitățile mele sunt foarte mici, foarte, foarte mici, atât cât să îmi fac pofta și totodată din Italia, nu din România, folosesc niște picături care mi-au tăiat pofta de mâncare și de dulciuri. Cred că acest lucru m-a ajutat foarte tare”, a declarat Minodora la Acces Direct.