Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cântăreaţa a mărturist secretul: Am ajuns unde mi-am dorit!

Minodora e în culmea fericirii. Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani a reuşit sp slăbească nu mai puţint de 40 de kilograme.

11 mai 2021, 20:51
Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cântăreaţa a mărturist secretul: Am ajuns unde mi-am dorit!

Dieta-minune prin care Minodora a slăbit. Artista mărturiseşte că acum mănâncă de toate, însă cu limită.

Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cântăreaţa a mărturist secretul: Am ajuns unde mi-am dorit!

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate. Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine’, a spus Minodora la emisiunea „Acces Direct’ la Antena 1.

Citeşte şi: Dieta cu supa de varza. Slabeste pana la cinci kilograme si detoxifica-ti organismul in doar o saptamana
„Eu am stomacul tăiat prin operaţia de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se ştie foarte clar de la o persoană care a trecut prin aşa ceva. Operaţia de tăiere de stomac nu îţi taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poţi mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se măreşte din nou, pentru că este elastic, ca un balon. După operaţie am pus într-un an şi jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire. Eu am pornit de la 100 de kilograme şi acum am 62!’, spunea Minodora, potrivit sursei citate. La un an de la operaţie, Minodora a slăbit 20 de kilograme, dar a pus înapoi 8, asta pentru că deşi mânca puţin, mânca foarte des.

„Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuiam să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame”, a mai spus cântăreaţa.

Citeşte şi: Dieta-minune care te face să slăbești până la 23 de kilograme în doar două luni. Alimentul banal care se găseşte în orice supermarket
 

 


loading...