Cum a reușit o elevă din Iași să câștige aproape 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte: „Nu am mai mers la școală de somn, dar a meritat”

O elevă din Iași a reușit să câștige aproape 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte, din transmisiuni live.

27 dec. 2023, 18:49
Cum a reușit o elevă din Iași să câștige aproape 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte: „Nu am mai mers la școală de somn, dar a meritat”
Cum a reușit o elevă să stângă 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte

Eleva din Iași a câștigat cei aproape 3.000 de lei, într-o singură noapte, din transmisiuni live pe TikTok. Ea a mărturisit că a stat toată noaptea pe platformă, iar a doua zi nu a mai putut merge la școală din cauza oboselii.

Eleva în vârstă de 18 ani a susținut că „rețeta succesului” pentru a deveni viral pe TikTok constă în a avea peste 1.000 de urmăritori.

„Mai întâi trebuie să fii major. Apoi, este obligatoriu să ai cel puţin 1.000 de urmăritori, să fi acumulat minimum 100.000 de vizualizări în ultimele 30 de zile, şi să postezi conţinut original, adică să respecţi regulile comunităţii TikTok. În seara aceea, când am câştigat 2.800 de lei, am stat 10 ore pe live, până dimineaţa”, a declarat C. C.

Citește și: Un bucătar din Milano a rupt TikTok-ul în două cu un desert gata în doar un minut

Cei care au urmărit transmisiunea live a tinerei din Iași i-au făcut cadouri care au fost convertite în monede virtuale și s-au adunat într-un portofel virtual, scrie ziaruldeiasi.ro.

„La rândul meu, donaţiile astea tip cadou, le-am putut converti în orice moment în bani reali. Stând atâtea ore pe live-ul respectiv, i-am convins să-mi doneze cadouri multe şi s-au adunat. Nu mă așteptam să fac chiar atât de mult într-o singură noapte.

Bineînţeles, a doua zi nu am mai mers la scoală de somn, dar a meritat. Din banii câştigaţi mi-am luat haine. Ştiu că nu va merge întotdeauna cu TikTok-ul, dar încerc să profit de acest trend. Conţinutul meu este bazat pe umor, divertisment, comentez diverse emisiuni TV, depinde de ce simt să spun”, a adăugat C.C.

Citește și: Cristian Rizea, milionar pe burta goală! La Chişinău, fostul deputat trăia pe datorie, stătea toată ziua pe TikTok şi se împrumuta în tot oraşul

Astfel, prin intermediul funcției de transmisie live, orice utilizator care este creator de conținut pe platformă este plătit de urmăritorii săi care oferă cadouri. În cazul în care un utilizator are un număr foarte mare de urmăritori, iar postările lui au un anumit impact, ar putea realiza chiar și o colaborare cu orice companie care va dori ca el să-i promoveze produsele şi/sau serviciile.